fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

To i streg: Laura Ziegler igen kåret som Rookie of the Week

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er for anden uge i streg blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

Foto: 1st Down Photo

Det danske stortalent Laura Ziegler er nok engang løbet med prisen som Rookie of the Week i Atlantic 10-konferencen efter to stærke præstationer imod college-holdene Penn Quakers og Vanderbilt Commodores.

Det skriver Zieglers hold Saint Joseph´s Hawks på Twitter.

Artiklen fortsætter under opslaget

Mod Penn noterede stortalentet sig for 11 points og otte rebounds, mens hun leverede 14 points, ni rebounds og to blocks mod Vanderbilt.

Det er anden uge i træk, at Ziegler imponerer stort og løber med den flotte anerkendelse.

Laura Ziegler og kompagni har startet den nye sæson med at vinde fire kampe ud af fire mulige. Sidst Hawks startede sæsonen på samme vis var tilbage i 2017/18-sæsonen.

Ziegler snitter 11 point og otte rebounds over de fire kampe. Hun har dertil spillet over 30 minutter i hver kamp, så danskerens store betydning for holdet er ikke til at tage fejl af.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Danmarks landstræner Allan Foss er tilfreds med, at de står med en sejr efter de to første kampe i EM-kvalifikationen, men sidder alligevel tilbage...

Eurobasket

Georgien er stadig uden sejr i EM-kvalifikationen, efter de mandag blev slået af Serbien med 63-76.

Eurobasket

Se highlights fra Danmarks nederlag til Finland lige her.

Eurobasket

Det er en ærgerlig fornemmelse, basketekspert Morten Stig Jensen sidder tilbage med, efter Danmark mandag aften tabte til Finland med 89-85.

Eurobasket

Danmark var lige ved at kunne fortsætte drømmestarten på kvalifikationen til EM 2025, men måtte se sig besejret af Finland med 89-85 efter en...

Eurobasket

Den finske landstræner Lassi Tuovi arbejder til dagligt sammen med den danske stjerne Iffe Lundberg i Virtus Segafredo Bologna, og det skulle i høj...

Eurobasket

Det er en profilspækket finsk trup, Danmark kl. 17:30 møder på udebane. Se hvilke 12 Finland har udtaget til opgøret her.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...