fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Tidligere belgisk landsholdsspiller såret i Bruxelles-terror

Den tidligere belgiske landsholdsspiller, Sebastien Bellin, er blevet hårdt såret i terrorangrebet på den belgiske lufthavn i hovedstaden Bruxelles.

OBS – STÆRKT BILLEDE LÆNGERE NEDE I ARTIKLEN!

Sebastian Bellin befandt sig i menneskemængden i Bruxelles lufthavn, da bomberne sprang tidligere i dag. Han ligger lige nu på den intensive afdeling i Bruxelles, hvor han er blevet opereret. Medierne i belgien melder dog ud at Bellin skal gennemgå endnu en operation, eftersom at han stadigvæk har flere granatsplinter i både ben og hoften.

Den 37-årige tidligere centerspiller Sebastien Bellin, der har en fortid på det belgiske landshold, samt en lang klubkarriere i de store belgiske klubber såsom, Antwerp Giants Sanex, Telindus Oostende, og Belfius Mons-Hainaut stoppede den profesionelle karriere i 2010. I dag er han en del af Port of Antwerp Giants team management, og netop denne klub befandt sig også i lufthavnen på selvsamme tid.

Bellin var sammen med Antwerp Giants denne morgen på vej til Italien for at spille mod Pallacanestro Varese i FIBA Europe Cup. Holdet blev dog evakueret, og kom altså ikke afsted til Italien før bomberne sprang. Alle spillere og folk omkring holdet er dog i sikkerhed, og ingen udover Sebastien Bellin blev såret ved terrorangrebet.

Den belgiske klub forsøger i øjeblikket at finde en ny måde at komme til Italien på, eftersom kampen mod Pallacanestro Varese er flyttet og skal spilles i overmorgen den 24. marts, hvilket Varese har accepteret.

I forbindelse med den tragiske hændelse i Belgien har Bellin’s tidligere klub BC Telenet Oostende udsendt nedstående twitter besked, med det meget stærke billede af en såret Sebastien Bellin. OBS – STÆRKT BILLEDE!

Foto: BC Telenet Oostende

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

FIBA Europe Cup

Asbjørn Midtgaards Hakro Merlins Crailsheim er videre i FIBA Europe Cup efter en flot sejr onsdag aften på 79-93 i Rumænien.

FIBA Europe Cup

Asbjørn Midtgaard har fundet sin nye arbejdsgiver til den kommende sæson

Bakken Bears

De med-rejste Bakken Bears fans kunne høres i alle perioder i kampen, men deres gode opbakning var ikke nok. Bakken Bears taber 92-72 til...

Bakken Bears

Nyt afsnit af vores podcast FullTalk er på gaden, god fornøjelse!

Bakken Bears

Bakken Bears sejrede onsdag aften i den første semifinale mod Unahotels Reggio Emilia i FIBA Europe Cup. Nu venter der en uhyre spændende returkamp...

Bakken Bears

I dagens afsnits af Fulltalk går dine faste værter Alexander Christiansen og Sebastian Pfaff i dybden med Bakken Bears og deres kommende europæiske semifinale...

Bakken Bears

SPORT LIVE har sikret sig rettighederne til de kommende semifinaler i FIBA Europe Cup mellem Bakken Bears og Unahotels Reggio Emilia.

Bakken Bears

Bakken Bears er klar til semifinalen i FIBA Europe Cup, og det står nu klart, hvad modstanderen i semifinalen hedder.