Nyt skuffende nederlag ender Baskonias sæson

Baskonia kunne ikke følge op på tredjepladsen i ligaen og er ude af ræset om det spanske mesterskab efter nyt nederlag til Zaragoza i kvartfinalen.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Det har undervejs været en svingende sæson for Baskonia trods en tredjeplads i grundspillet af ligaen og blot få sejre fra top to. Søndag tabte holdet anden kvartfinalekamp til Zaragoza med 76-69, og dermed er sæsonen slut for danske Shavon Shields.

Det blev en fuldstændig vanvittig kamp, hvor holdene havde to gyldne perioder hver. Hjemmeholdet Zaragoza startede som lyn og torden og vandt første periode med 26-9. Baskonia fik dog svaret igen og havde fået reduceret forspringet til fem point ved pausen efter en sejr på 24-12 i anden periode.

Det startede lige så godt efter pausen for gæsterne, der med en periodesejr på 11 point fik bragt sig foran med seks point, men så vågnede værterne igen. Sidste periode blev vundet med 27-14, og Zaragoza kunne juble over en semifinale mod vinderen af kvartfinalen mellem Barcelona og Joventut.

Anden kvartfinale blev personligt noget bedre for Shavon Shields efter nul point i kamp et. Han scorede 9 point, tog en rebound og lavede et block på 26 minutter.

Se andre spændende artikler