fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Nate Robinson scorer career-high i Israel

I aftes slog den tidligere NBA-spiller, og blot 175 cm høje Nate Robinson sin personlige rekord for flest point i en kamp. I øjeblikket dribler han rundt i den Israelske liga, hvor han spiller for Hapoel Tel Aviv.

I aftes skulle de op i mod Hapoel Jerusalem i den første kamp i slutspillets kvartfinale. Det blev en tæt kamp, som måtte i overtime før man kunne finde en vinder. Og selvom Nate Robinson havde en brændkamp, var det ikke nok for Tel Aviv til at vinde kampen.

Nate Robinson ramte på 7 ud af 10 forsøg bag treeren, og endte på i alt 46 point. Derudover sørgede han for at sit hold fik kampen i overtime, da han med 3 sekunder igen udlignede til 86-86.

I overtiden fortsatte det jævnbyrdige spil, så her skulle man også helt hen til de sidste sekunder for at finde afgørelsen. Med blot 3,7 sekunder blev bolden tippet i kurven, efter et brændt skud. Tel Avivs sidste forsøg fra midten, udtrykte dog formentlig at kræfterne var sluppe op for dem. Skudet nåede knap nok hen til kurven.

Dermed kunne Jerusalem tage den første kamp i kvartfinalen. De sluttede på første pladsen i grundspillet med 27 sejre og 6 nederlag, mens Nate Robinson og co. endte på ottende pladsen med 15 sejre og 18 nederlag.

Det var det højeste antal point af en spiller i den Israelske liga i 10 år. Mens det altså var Nate Robinsons bedste præstation nogensinde. Dog kun overgået med et enkelt point, i forhold til hans tidligere rekord fra 2008. Her fik han 45 point mod Portland Trail Blazers, da han spillede for New York Knicks.

Se highlight fra aftenens kamp herunder:

Foto: Eran Luf – eranluf.com

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Dansk-israelske Noam Yaacov leverede en stor præstation, da Israel søndag mødte Frankrig i årets EM-finale for U20-herrer. Desværre for den velspillende Yaacov sejrede Les...

Bakken Bears

Bakken Bears besejrede onsdag eftermiddag Hapoel Tel Aviv og er videre til den afgørende kamp i Basketball Champions League-kvalifikationen.

Bakken Bears

Når de danske mestre skal forsøge at spille sig i dette års Champions League, skal de aarhusianske bjørne til Cypern, hvor de deltager i...

Bakken Bears

Bakken Bears første modstander i kvalifikationen til Champions League er fundet.

Brooklyn Nets

For henholdsvis 164 millioner dollars og 141 millioner dollars, er Kevin Durant og Kyrie Irving de næste fire år Brooklyn Nets-spillere. Dertil er DeAndre...

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears guard, DeVaughn Akoon-Purcell har i dag skrevet kontrakt med israelske Hapoel Tel Aviv, efter et kort ophold hos Denver Nuggets...

Denver Nuggets

Den tidligere Bakken Bears-profil er fortid i NBA-klubben Denver Nuggets.

Basketligaen

Den 23-årige forward vender efter en kort periode i første division tilbage til Basketligaen.