fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Masser af spilletid til danskerne i Spanien

Det ser fornuftigt ud for de danske spillere i spansk basket.

Hen over sommeren skiftede en del danske spillere til de spanske basketrækker. Her nyder spillerne godt af tillid fra deres trænere, hvor de hver især får godt med spilletid.

Zarko Jukic, Albacete
Zarko Jukic skiftede kort inde i sæsonen engelske Newcastle ud med spanske Albacete i LEB Silver, den tredjebedste række. Her er det blevet til 22,5 minut i snit med 7 point, 3,5 rebound og to steal til følge. Holdet har vundet to kampe og tabt to kampe og ligger i øjeblikket på en sjetteplads i østpuljen.

Emil Hjort & Sebastian Dalsgaard, Casvi
De to tidligere Hørsholmspillere, Emil Hjort og Sebastian Dalsgaard, tog turen sydpå til C. B. Casvi, der hører til i den fjerdebedste række EBA. Holdet har fire nederlag og blot en enkelt sejr, men de to unge spillere har haft store roller med mange minutter.

Emil Hjort har spillet tre kampe, mens det for Dalsgaard er blevet til fem kampe. Hjort har snittet hele 35,7 minutter og produceret 15 point, 6,7 rebound, 1,3 assist og et steal, mens Dalsgaard snitter 30,4 minutter, hvor han har produceret  12,8 point, 2,2 assist, 1,4 rebound og et steal.

Sami Eleraky & Mads Bonde, Tenerife
Den tidligere Aalborg Vikingsspiller, Sami Eleraky, rykkede i 2017 med Mads Bonde til Tenerife. Mens Bonde har  tilspillet sig en plads i truppen i Liga Endesa, så har Sami Eleraky haft sin gang hos reserverne i EBA-rækken.

Her gør Eleraky det dog strålende. I sæsonens første fem kampe er det blevet til et snit på 29 minutter, hvor han har scoret 16,6 point, taget 10,2 rebound og lavet 1,2 steal.

I ligaen er det blevet til tre sejre og to nederlag, der giver Tenerife Nautico en placering som nummer 7 i gruppe B.

Mads Bonde har blot fået fire minutter fordelt på tre kampe i ligaen samt tre minutter fordelt på tre kampe i Champions League, hvor det endnu ikke er blevet til point.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Nyhedsoversigt

Den danske forward Zarko Jukic har valgt at drage tilbage til Island og skifte til IR Reykjavik.

Bakken Bears

Allan Foss har udtaget de spillere, som skal være en del landsholdssamlingen, når herrelandsholdet mødes i slutningen af november.

Basketligaen

Den tidligere landsholdscenter, Sami Eleraky, har fundet sin nye arbejdsgiver. Han skal i den kommende spille i Basketligaen, hvor han er blevet en del...

Eurobasket

Landstræner Allan Foss har foretaget en ændring i landsholdstruppen frem mod de kommende landskampe mod Norge og Slovakiet, der spilles torsdag og søndag.

Nyhedsoversigt

Sylvester Berg spillede en flot kamp, da HLA Alicante tørnede sammen med Mads Bondes CB Almansa i den næstbedste spanske række fredag aften.

Internationalt

Zarko Jukic skifter til CB Cornella i Spanien. Det er Jukic´ tredje ophold i Spanien i løbet af karrieren.

Internationalt

Zarko Jukic skal i den næste tid spille for svenske Nässjö Basket, som han har skrevet under på en korttidskontrakt hos.