fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Tidligere landsholdscenter skal til Horsens IC

Den tidligere landsholdscenter, Sami Eleraky, har fundet sin nye arbejdsgiver. Han skal i den kommende spille i Basketligaen, hvor han er blevet en del af Horsens IC-truppen.

Horsens IC har forstærket deres trup til den kommende sæson med den tidligere landsholdsspiller, Sami Eleraky.

Den danske center kommer til Horsens IC med en del erfaring fra udlandet, men også i Basketligaen, hvor han senest tørnede ud for Randers Cimbria i sæsonen 2021/2022. Han vender hjem til Danmark, hvor han bliver en del af Horsens ICs trup, hvor der er en blanding af talenter fra klubbens egen avl og rutineret spillere, som enten spillede i klubben sidste sæson, eller kommer til Horsens med flot basketballerfaring.

Den 213 centimeter høje center har 19 kampe for det danske landshold i bagagen.

Udover Sami Eleraky, så har Horsens IC også hentet en anden kending af Basketligaen og specifikt Horsens IC. For klubben har hentet deres tidligere profil, Gage Davis, tilbage til Forum Horsens til den kommende sæson i Basketligaen.

Horsens IC starter deres sæson, når de besøger sydfyn og Svendborg Rabbits. Den kamp bliver spillet den 14. september i Rise Sparekasse Arena klokken 19:15.

 

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.