fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Esben Reinholt skifter ikke til italiensk topklub, ihvertfald ikke endnu!

Den unge Esben Reinholt der pt. er en af Danmarsk mest eftertragtede talenter, har efter sine flotte bedrifter til EM kvalifikationskampene virkelig fået udbytte af hans præstationer. Reinholt er nemlig blevet tilbudt et trainingcamp ophold i den italienske topklub Dinamo Basket Sassari, der til dagligt spiller i Serie A.

Sassari endte sidste år på en anden plads i grundspillet i den italienske Serie A, men røg desværre ud af slutspillet allerede i kvartfinalen til Cantu. Derudover spillede klubben i EuroCuppen sidste år, og er ligeledes med i år, hvor de kan møde Chanan Colmans klub fra Israel, og mange andre store klubber fra Europa som fx. tidligere Euroleague deltagere Alba Berlin og Unics Kazan.

Esben Reinholt var en af Danmarks mest dominerende kræfter i kvalifikationskampene til Eurobasket 2015, og beviste at han i den grad har udviklet sig som spiller i ABA League med KK Split, hvor han i mange kampe formåede at drille nogle af de helt store spillere på Balkan. Hans styrker i ABA League har helt klart været i forsvaret, men for Danmark denne sommer viste han at de offensive styrker heller ikke fejler noget.

Kan Esben Reinholt vise samme kvalitet i Italien, og derved sikre sig en kontrakt i den bedste italienske liga, vil dette klart være en af de største bedrifter en dansk basketball spiller har opnået i de seneste mange år.

(Foto: Daniel Lambertsen)

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

EuroCup

Tobias Jensen fik onsdag aften debut i den europæiske turnering EuroCup. Danskerens mandskab ratiopharm Ulm måtte dog se sig besejret af spanske Joventut Badalona...

EuroCup

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sejrede onsdag igen i EuroCup. Denne gang blev tyrkiske Nesibe Aydın nedlagt.

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

EuroCup

Landsholdsprofilen Maria Jespersen var rystende god, da hendes hold ACS Sepsi-SIC onsdag spillede første kamp i EuroCup-gruppespillet. Sepsi slog Elitzur Holon med 76-75.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.