fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell fortsætter karrieren i Rusland

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

Foto: Basketball Champions League - championsleague.basketball

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell er skiftet til Lokomotiv Kuban i den russiske VTB United League.

Skiftet blev offentliggjort af klubben allerede tilbage i slutningen af december-måned, mens Akoon-Purcell´s agent tidligere i denne uge meldte skiftet ud på sin Instagram-side.

Artiklen fortsætter under opslaget

Akoon-Purcell har allerede været i aktion for Lokomotiv Kuban to gange. I sin debut leverede han 20 point og fulgte op med 17 point i sin anden kamp.

Lokomotiv Kuban er den tidligere Basketligaen Most Valuable Player´s første klub i denne sæson. Akoon-Purcell udgik i marts sidste år med en overrevet akillessene, der har holdt ham ude i næsten ti måneder. Den slemme skade pådrog han sig i en Basketball Champions League-kamp for tyrkiske Galatasaray.

Akoon-Purcell snittede 17,9 point, 5,9 rebounds, 2 assists og 2,2 steals per kamp i Champions League i sidste sæson.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Sebastian Åris tvang kampen i overtid, da Kometa Kaposvári havde brug for fem ekstra minutter til at besejre Naturtex-SZTE-Szedeak i den bedste ungarske række.

Bakken Bears

Randers Cimbria er klar til pokalfinalen efter de lørdag slukkede Team FOG Næstveds pokaldrømme, og holdets cheftræner, Jimmy Moore, ser frem til den kommende...

Bakken Bears

Gustav Knudsen gjorde forskellen, da Bakken Bears lørdag aften spillede sig i pokalfinalen for 19. gang i klubbens historie. Bjørnebanden slog de forsvarende pokalmestre,...

Basketligaen

Chris Lykes gjorde det onde ved BK Amager og sendte sejren til Horsens

Basketligaen

Darius Bell, der indledte indeværende sæson hos BK Amager, skal prøve kræfter med georgisk basketball, hvor han skal spille for BC-Titebi.

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.