fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell fortsætter karrieren i Rusland

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

Foto: Basketball Champions League - championsleague.basketball

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell er skiftet til Lokomotiv Kuban i den russiske VTB United League.

Skiftet blev offentliggjort af klubben allerede tilbage i slutningen af december-måned, mens Akoon-Purcell´s agent tidligere i denne uge meldte skiftet ud på sin Instagram-side.

Artiklen fortsætter under opslaget

Akoon-Purcell har allerede været i aktion for Lokomotiv Kuban to gange. I sin debut leverede han 20 point og fulgte op med 17 point i sin anden kamp.

Lokomotiv Kuban er den tidligere Basketligaen Most Valuable Player´s første klub i denne sæson. Akoon-Purcell udgik i marts sidste år med en overrevet akillessene, der har holdt ham ude i næsten ti måneder. Den slemme skade pådrog han sig i en Basketball Champions League-kamp for tyrkiske Galatasaray.

Akoon-Purcell snittede 17,9 point, 5,9 rebounds, 2 assists og 2,2 steals per kamp i Champions League i sidste sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Danmarks landstræner Allan Foss er tilfreds med, at de står med en sejr efter de to første kampe i EM-kvalifikationen, men sidder alligevel tilbage...

Eurobasket

Georgien er stadig uden sejr i EM-kvalifikationen, efter de mandag blev slået af Serbien med 63-76.

Eurobasket

Se highlights fra Danmarks nederlag til Finland lige her.

Eurobasket

Det er en ærgerlig fornemmelse, basketekspert Morten Stig Jensen sidder tilbage med, efter Danmark mandag aften tabte til Finland med 89-85.

Eurobasket

Danmark var lige ved at kunne fortsætte drømmestarten på kvalifikationen til EM 2025, men måtte se sig besejret af Finland med 89-85 efter en...

Eurobasket

Den finske landstræner Lassi Tuovi arbejder til dagligt sammen med den danske stjerne Iffe Lundberg i Virtus Segafredo Bologna, og det skulle i høj...

Eurobasket

Det er en profilspækket finsk trup, Danmark kl. 17:30 møder på udebane. Se hvilke 12 Finland har udtaget til opgøret her.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...