fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Darko Jukic spillede sin første kamp i Italien

Darko Jukic spillede i denne uge sin første kamp for italienske Fileni BPA Jesi. Det blev til 31 minutter i alt mod Tezenis VE, hvor han scorede 11 point, tog 3 rebounds og fik 2 assist. Desværre for ham og holdet tabte de 74-87.

Som det forlyder er træneren godt tilfreds med Darko Jukic, og han bliver derfor en vigtig del af holdet i denne sæson. Næste kamp er sat på programmet søndag den 13. oktober, hvor modstanderen er PMS Torino.

Se video med highligts:

OBS. Hvis videoen ikke virker så klik her for at se videoen.

Annonce. Scroll for at læse videre.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Hele Danmarks superstjerne, Iffe Lundberg, har givet et eksklusivt interview til mediet Eurohoops om sit nye eventyr i den italienske storklub, Virtus Bologna.

Eurobasket

Vi mødte Darko Jukic, der sluttede som Danmarks topscorer, efter mødet med Nordmakedonien torsdag aften.

Bakken Bears

Darko Jukic har forlænget sin kontrakt med Bakken Bears. Den nye aftale har konktraktudløb i 2025.

Bakken Bears

Darko Jukic vandt torsdag aften endnu et dansk mesterskab med Bakken Bears. Hør interview med Bakken-profil her.

Bakken Bears

Fullcourt.dk fangede Bakken Bears-profilen Darko Jukic efter den overbevisende sejr mod Svendborg Rabbits i kamp 1 i finaleserien.

Bakken Bears

Vi mødte en tilfreds Darko Jukic efter Bakken Bears´ sejr i FIBA Europe Cup mod Tsmoki-Minsk.

Bakken Bears

Landsholdets EM chancer led torsdag et hårdt knæk. Bakken Bears stjernen, Darko Jukic, udgår af truppen med en brækket hånd, som han pådrog sig...

Eurobasket

Herrelandsholdet står foran en af de største muligheder i dansk baskethistorie, når de d. 20. og 22. februar skal møde henholdsvis Belgien og Litauen...