fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears modstandere i EuroChallenge

I dag fredag, blev der trukket lod til årets EuroChallenge gruppespil, hvor 32 hold fik afgjort deres skæbner for den kommende sæson, inklusiv danske Bakken Bears, der i år har sagt ja tak til at tage skridtet imod Europæisk basketball.

Lodtrækningen fandt sted i Munich i Tyskland, hvor man samtidigt præsenterede turneringens nye logo. EuroChallenge er opbygget på den måde at turneringen tager hensyn til holdenes geografiske placeringer, idet det økonomisk set kan blive en ret dyr affære for en lille klub at rejse Europa rundt. Dette gavner kun den danske klub Bakken Bears, der ikke får meget lange rejser.

Læs også: Euroleague lodtrækning – Milano here we come

De 32 hold er blevet placeret i 8 grupper med hver 4 hold, hvor de to bedste i hver gruppe går videre til næste runde. EuroChallenge starter den 24 oktober. Final Four turneringen, hvor turneringens fire bedste hold vil dyste om trofæet, finder sted den 25. og 27. april 2014.

Grupperne i EuroChallenge 2013/2014:

Gruppe A

Dijon BasketShoeters Den Bosch

Rakvere Tarvas

Antwerp Giants

Gruppe B

AtomerömüKasnye Krylia

RH Gaziantep

CSM Oradea

Gruppe C

Tartu RockSödertälje Basket

Zepter Vienna

BK Ventspils

Gruppe D

Gas Metan MediasTriumph Lyubertsy

L-V Körmend

BC Kyiv

Gruppe E

Pallacan. ReggianaGasTerra

KTP Basket

Okapi Aalstar

Gruppe F

Tofas FCKrka Novo Mesto

Ural Ekaterinburg

Jaszerberenyi K.

Gruppe G

Kataja BasketZZ Leiden

Bakken Bears

Cholet Basket

Gruppe H

Tsmoki MinskSzolnoki Olaj

Rilski Sport

BC Mures

De danske mestre er kommet i gruppe med Kataja Basket fra Finland der blev slået ud i semifinalen i det finske mesterskab, ZZ Leiden som er de Hollandske mestre, samt Cholet Basket der endte på en syvende plads i den Franske liga, og som i øvrigt har erfaring fra Euroleague hvor de deltog i 2010/2011 sæsonen.

Klubber der er værd at bemærke i turneringen er desuden de forsvarende mestre Krasnye Krylia fra Russland, tidligere vinder af EuroChallenge Krka Novo Mesto, og Final Four deltagerene fra 2012, Szolnoki Olaj og Triumph Lyubertsy.

(Foto: FIBA Europe)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...