fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Anadolu Efes Istanbul

Anadolu Efes trak det længste strå i tyrkisk drama

Efter to år uden mesterskaber er Anadolu Efes atter tilbage på tronen i tyrkisk basket.

Tyrkiets mest vindende klub, Anadolu Efes Istanbul, er atter tilbage på toppen af tronen, efter at de fredag vandt deres 14. mesterskab med 89-74 over Fenerbahce i kamp syv og en samlet 4-3 sejr.

Serien har været en af europæisk topbaskets mest underholdende serier, hvor hjemmebanefordelen har svinget frem og tilbage. Fenerbahce startede med stjæle den med en sejr på 73-56 på udebane. Efterfølgende vandt Anadolu Efes en vigtig overtidssejr, inden de stjal fordelen tilbage i kamp tre. Herefter bølgede serien frem og tilbage, men med rene hjemmebanesejre kunne Anadolu Efes juble over et tyrkisk mesterskab.

Shane Larkin imponerede endnu engang for Anadolu Efes. I aftenens kamp blev det til 38 point. Det er Larkins højeste antal point i karrieren og det næsthøjeste antal scorede point i en tyrkisk finalekamp (David Rivers scorede 40 point i 2000 i en kamp for Tofas). Efterfølgende blev Larkin udnævnt til MVP.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Iffe Lundberg er angiveligt tæt på nyt eventyr, som denne gang kan sende ham en tur til et af Europa’s bedste klubhold.

Basketligaen

Roberto Gallinat skifter til Yalova Group Belediye Spor på en kontrakt, der løber resten af sæsonen.

Anadolu Efes Istanbul

Der tages om kort tid hul på EuroLeague Final Four, hvor de fire kvalificerede hold skal kæmpe om Euroleague-titlen i Köln. Der ventes nogle...

EuroLeague

Covid-19 fortsætter med at besværliggøre afviklingen af alle sportslige arrangementer, og tirsdag kunne Turkish Airlines EuroLeague meddele, at hele tre kampe i 5. spillerunde...

EuroLeague

Anadolu Efes Istanbul er lykkes med at beholde Shane Larkin.

Bayern Munich

Fenerbahce har hentet Derrick Williams hos de tyske mestre.

EuroLeague

Fenerbahce har forlænget samarbejdet med Gigi Datome.

EuroLeague

Marko Guduric og Nicolo Melli skulle være millimeter fra et skifte til NBA.