fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Tidligere Basketligaen-MVP skifter til Tyrkiet

Roberto Gallinat skifter til Yalova Group Belediye Spor på en kontrakt, der løber resten af sæsonen.

Roberto Gallinat, der iførte sig de gule Horsens IC-klæder i sæson 2019/20, skifter efter en sæson i Italien til Tyrkiet. Den tidligere Most Valuable Player i Basketligaen har skrevet under med nyoprykkede Yalova Group Belediye Spor, der spiller i den bedste tyrkiske række.

Det skriver basketballmediet Eurobasket.com

Yalova Group Belediye Spor befinder sig lige nu på 13. plads i den tyrkiske BSL med fire sejre og 12 nederlag. Klubben er derfor lige nøjagtigt over nedrykningsstregen.

Amerikanske Gallinat kommer til klubben efter et ophold hos Atlante Eurobasket Roma i den næstbedste italienske række. I 26 kampe for Roma snittede den tidligere HIC-profil imponerende 17,1 point, 4,4 rebounds og 2 assists.

Roma-mandskabet sendte i sidste uge Gage Davis, der også har en fortid i Horsens, til konkurrenterne fra Pistoia. Læs mere om den nyhed her.

Derudover har Roma lige nu Kyndahl Hill på holdkortet, der tidligere har spillet for Randers Cimbria.

Indeværende sæson er Gallinat´s tredje som professionel basketballspiller.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Devon Thomas har skrevet under med finske Lahti Basketball.

Basketligaen

22-årige Leonardo Carlino har skrevet under på en kontrakt med Horsens IC.

Nyhedsoversigt

Basketballmediet Eurobasket.com har sat spotlight på Basketligaen og uddelt deres årlige sæsonpriser.

Basketligaen

Derrick Woods har skrevet under på en kontrakt med Venados de Mazatlan.

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...