fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Tidligere Basketligaen-MVP skifter til Tyrkiet

Roberto Gallinat skifter til Yalova Group Belediye Spor på en kontrakt, der løber resten af sæsonen.

Roberto Gallinat, der iførte sig de gule Horsens IC-klæder i sæson 2019/20, skifter efter en sæson i Italien til Tyrkiet. Den tidligere Most Valuable Player i Basketligaen har skrevet under med nyoprykkede Yalova Group Belediye Spor, der spiller i den bedste tyrkiske række.

Det skriver basketballmediet Eurobasket.com

Yalova Group Belediye Spor befinder sig lige nu på 13. plads i den tyrkiske BSL med fire sejre og 12 nederlag. Klubben er derfor lige nøjagtigt over nedrykningsstregen.

Amerikanske Gallinat kommer til klubben efter et ophold hos Atlante Eurobasket Roma i den næstbedste italienske række. I 26 kampe for Roma snittede den tidligere HIC-profil imponerende 17,1 point, 4,4 rebounds og 2 assists.

Roma-mandskabet sendte i sidste uge Gage Davis, der også har en fortid i Horsens, til konkurrenterne fra Pistoia. Læs mere om den nyhed her.

Derudover har Roma lige nu Kyndahl Hill på holdkortet, der tidligere har spillet for Randers Cimbria.

Indeværende sæson er Gallinat´s tredje som professionel basketballspiller.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Basketligaen

BK Amager må undvære Tomas Bjarkason, som skal opereres i knæet og først er tilbage i det nye år, mens sæsonen er slut for...