fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Gage Davis skifter klub i Italien

Gage Davis, der i sidste sæson spillede for Horsens IC, har fundet sig en ny arbejdsgiver i Italien. Amerikaneren har skrevet under med Pistoia, der spiller i den næstbedste italienske række.

Foto: MJ

Amerikanske Gage Davis har imponeret stort i sin tid i Italien indtil videre.

Gage Davis skifter derfor tilværelsen hos Atlante Eurobasket Roma ud med Giorgio Tesi Group Pistoia, der også spiller i den italienske Serie A2.

Det beretter den italienske journalist Luca D´Alessandro på Twitter.

Den tidligere Horsens IC-profil fik 11 kampe for Roma, hvori han snittede flotte 15 point, 6,5 rebounds, 1,5 assists og 1,4 steals per kamp.

Skiftet er et skridt op for Davis, da hans nye hold er en del af topstriden i Serie A2. Pistoia befinder sig lige nu på tredjeplads i Group Green, der er den ene af to konferencer i Serie A2. Pointmæssigt ligger Pistoia på en delt andenplads, hvis man samler de to konferencer.

Davis snittede 18 point, 7,5 rebounds, 2,7 assists og 2 steals per kamp for Horsens IC i sidste sæson.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Møller skal i den kommende sæson spille for svenske Malbas.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Jimmy Moore stopper som cheftræner for Svendborg Rabbits efter to sæsoner. Amerikaneren førte i sidste sæson Rabbits til en pokaltitel og sølvmedaljer i Basketligaen.

Bakken Bears

Den danske landsholdsspiller Gustav Knudsen skifter tilværelsen i Spanien hos Zaragoza ud med Danmark og Bakken Bears.

Basketligaen

Arbejdshandskerne er fundet frem hos Holbæk-Stenhus, der efter oprykningen til Basketligaen er igang med at danne en kampdygtig trup. Tirsdag har klubben offentliggjort en...

Basketligaen

Magnus Høj skifter til Bears Academy. Det har klubben offentliggjort på facebook.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har søndag offentliggjort, at deres kaptajn, Pablo López Macías, også vil være at finde på holdet i den kommende sæson.

Basketligaen

Bubu Palo, der i den forgangne sæson tørnede ud for Team FOG Næstved, skifter til ALM Evreux Basket i den næstbedste franske række.