fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Gage Davis skifter klub i Italien

Gage Davis, der i sidste sæson spillede for Horsens IC, har fundet sig en ny arbejdsgiver i Italien. Amerikaneren har skrevet under med Pistoia, der spiller i den næstbedste italienske række.

Foto: MJ

Amerikanske Gage Davis har imponeret stort i sin tid i Italien indtil videre.

Gage Davis skifter derfor tilværelsen hos Atlante Eurobasket Roma ud med Giorgio Tesi Group Pistoia, der også spiller i den italienske Serie A2.

Det beretter den italienske journalist Luca D´Alessandro på Twitter.

Den tidligere Horsens IC-profil fik 11 kampe for Roma, hvori han snittede flotte 15 point, 6,5 rebounds, 1,5 assists og 1,4 steals per kamp.

Skiftet er et skridt op for Davis, da hans nye hold er en del af topstriden i Serie A2. Pistoia befinder sig lige nu på tredjeplads i Group Green, der er den ene af to konferencer i Serie A2. Pointmæssigt ligger Pistoia på en delt andenplads, hvis man samler de to konferencer.

Davis snittede 18 point, 7,5 rebounds, 2,7 assists og 2 steals per kamp for Horsens IC i sidste sæson.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC hentede søndag en sejr på en utrolig scoring af amerikanske Andy Cleaves. HIC vandt mod Værløse Blue Hawks med 95-92.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte lørdag den ubesejrede stime i Basketligaen med en overbevisende sejr mod Team FOG Næstved.

Basketligaen

Der var lagt op til en yderst spændende kamp i Nørrebrohallen lørdag eftermiddag, da theView Copenhagen tog imod Bears Academy. Det stod hurtigt klart,...

Basketligaen

Med en pligtsejr over BMS Herlev, kan Randers Cimbria nu snuse til Team FOG Næstved, som lige nu ligger på tredjepladsen. Randers Cimbria vandt...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks revancherede sig, da de torsdag aften fik besøg af BMS Herlev. Hawks vandt med 103-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved havde indtil i dag to ledige pladser på deres holdkort, men den ene af de pladser er nu blevet besat. Næstved...

Basketligaen

Miki Novovic, der gennem to sæsoner var på kontrakt hos Team FOG Næstved, skifter til Horsens IC.

Basketligaen

Boris Vukicevic er tilbage hos theView Copenhagen, som han tidligere har spillet for gennem fire sæsoner.