fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Storklub jagter Iffe Lundberg

Iffe Lundberg er angiveligt tæt på nyt eventyr, som denne gang kan sende ham en tur til et af Europa’s bedste klubhold.

Foto: Nick Crain, Forbes

De nyligt kårede tyrkiske mestre, Fenerbahçe Beco, jagter angiveligt danske Iffe Lundberg, som lige nu står uden kontrakt – det rapporterede Sportando’s Emiliano Garchia her til eftermiddag.

Fenerbahçe sikrede sig deres 10. nationale mesterskab, da de vandt årets Super League med 3-1 over storholdet fra Anadolu Elfes.

Jeg er en 25-årig NBA skribent, som skriver en masse via Fullcourt, min egen hjemmeside og et par andre steder. Twitter er det bedste sted at følge mig! Kæmpe forkærlighed til Bam Adebayo og Mikal Bridges.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

EuroLeague

Iffe Lundberg er blevet sin skade kvit og er torsdag aften med, når Virtus Segafredo Bologna møder F.C. Barcelona.

NBA

Natten til mandag den 4. april 2022 skete det endelig. Iffe Lundberg opnåede sin livslange drøm, og mange, formentligt søvnige danskere, kunne endelig se...

NBA

For de fleste danske NBA fans var kalenderåret 2022 en ‘’dream come true’’, da Gabriel ´Iffe´ Lundberg fik debut og senere hen fik scoret...

EuroLeague

Iffe Lundberg tog teten, da Virtus Segafredo Bologna torsdag var på besøg hos FC Barcelona. Det spanske mandskab fik ørene i maskinen og tabte...

NBA

Klumme: Det har været endnu et fantastisk år i NBA. Vi kigger tilbage på de største øjeblikke, som har været definerende for 2022.

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Eurobasket

Der har været lidt udskiftninger i truppen, siden Allan Foss udtog de første ti spillere. Men nu er truppen fuldendt, og klar til kamp...