fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Zarko Jukic og Rasmus Stolbjerg fortsætter for 79ers

Det er en fornøjelse at kunne præsentere Žarko Jukić, som tilbagevendende spiller for Hørsholm 79ers herrehold skriver klubben fra Nordsjælland i en pressemeddelelse. Žarko kom til klubben sidste år fra Stevnsgade, og han viste mange gode takter. Især sit spil over ringen i begge ender, var en sand fornøjelse at se.

Žarko spillede 11,39 minut i sin første sæson i ligaen, men han havde flere kampe med mere end 15 minutter. Han kom ind i flere kampe, og fik sat tempo på både forsvar og angreb, hvilket i flere tilfælde vendte kampene til Hørsholms fordel. Žarkos stats for sæsonen var 3,1 point, 1,5 rebs og en god scoringsprocent fra gulvet. Det unge talent kan samtidig se frem til en endnu større rolle på holdet samt flere minutter i den kommende sæson, hvis klubbens to profiler Alexander Bak og Philip Hertz skulle tage turen til USA.

Žarko var en af de spillere, der stod højest listen. Han viste sine evner i mange kampe sidste år, og jeg havde håbet, han havde spillet mere. Jeg er sikker på, at han vil få sin chance i år. Žarko behersker alle facetterne i spillet, og han kan blive en meget vigtig spiller for os næste sæson, udtaler 79ers sportschef Jesper Krone.

Udover Žarko, fortsætter Rasmus Stolbjerg også. Rasmus har været igennem Hørsholm Baskets udviklingsforløb, og han er igen at finde på ungdomslandsholdet. Sidste sæson fik han få minutter, men Rasmus har absolut en lovende fremtid foran sig.

Rasmus er nok næste skud på stammen af Hørsholmspillere, som kan spille på næste niveau. Han har udviklet sig enormt, og det tror jeg han vil fortsætte med. På trods af Rasmus unge alder (årgang 95), så tror jeg, at Rasmus vil være en del af rotationen næste sæson. Det er naturligvis op til træner-teamet og Rasmus selv.”

Udover at spille basket for Hørsholm 79ers og Hørsholm Basket, så vil Rasmus Stolbjerg være en del af NGGs nye basketlinje, hvor Bogdan Karaicić vil stå for morgentræningen.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Zarko Jukic skifter til CB Cornella i Spanien. Det er Jukic´ tredje ophold i Spanien i løbet af karrieren.

Internationalt

Zarko Jukic skal i den næste tid spille for svenske Nässjö Basket, som han har skrevet under på en korttidskontrakt hos.

AKS Falcon

Jesper Krone fortsætter som cheftræner for AKS Falcon ovenpå en sæson, hvor klubben vandt ´The Double´.

AKS Falcon

Denne uge står på Fullcourt Awards for Kvindebasketligaen, og vi er nu nået til prisen "Coach of the Year", der går til AKS Falcon-cheftræner...

Landshold

Danmarks Basketball Forbund har forlænget kontrakten med landstræner Jesper Krone. Kontrakten binder ham til Kvindelandsholdet frem til februar 2023.

BMS Herlev Wolfpack

Dameligaens finaleserie starter i denne weekend, og her er der en optakt til de kommende finaler.

Aabyhøj IF

Dameligaens grundspil er slut, og nu venter der to spændende semifinaleserier, hvor to af holdene på papiret ser stærkest ud, men i slutspillet kan...

Kvindebasketligaen

Søndag eftermiddag hentede Danmark en vigtig sejr i EM-Kvalifikationen mod Rumænien.