fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Ugen der gik: uge 43

Basketligaen

Næstved vinder tæt kamp
Team FOG Næstved 75-70 Værløse BBK (21-20, 27-24, 15-15, 12-11)

Fra kampens start var Værløse det stærke hold. Værløse holder Næstved på 0 point de første 2 minutter af kampen og har derfor også et 9 points forspring efter blot tre minutters spil. Forspringet holder dog kun til lidt over halvvejs da Næstved kortvarigt kommer foran. Værløse tog dog igen føringen få minutter efter. Det lykkedes dog for Næstved at ramme en treer ved Nerijus Brasas lige før slutningen af 1. periode og dermed tage en føring på et enkelt point, 21-20.
Fra starten af 2. periode er Næstved igen i førersædet og åbner et lille hul på 7 points til Værløse. Værløse lukker hullet hurtigt og ingen af de to hold kan rigtig trække fra den anden. Igennem resten perioden giver og tager holdene fra hinanden. I sidste minut af perioden får Næstved tur i den og tager et 4 points forspring, 48-44.

Efter pausen var kampen igen meget tæt og begge hold skiftes til at tage føringen fra hinanden. Det fortsætter indtil Næstved går på et 7-0 run halvvejs i perioden og tager derfor et 6 points forspring. Værløse kommer igen mod slutningen af perioden og lukker perioden 4 points bagud, 63-59.
I kampens sidste periode scorer begge hold i det første minut, men der går begge hold i stå. Værløse får scoret tre points efter ca. 3 minutter og igen i stå de næste 4 minutter, Næstved rammer et enkelt straffe efter 7 minutter. Dvs. at Næstved kun scorede 1 point i over 6 minutter, imens Værløse scorer 3 over den samme periode. Mød kampens slutning har Næstved den smule mere i sig og kan derfor vinde med 5 points, 75-70.
Kampens spiller Team FOG Næstved: Joe Benjamin, 15 pts, 4 reb, 3 ast
Kampens spiller Værløse BBK: Rasmus Nørgaard, 12 points, 8 reb, 3 ast, 3 stl

Aalborg stadig uden sejr
Randers Cimbria 100-82 Aalborg Vikings (31-31, 20-17, 24-19, 25-15)

Kampen starter med at Aalborg går foran 6-0, en føring som holder omkring et enkelt minut hvor Randers begynder at få gang i deres spil. Perioden ud spilles der tæt og begge hold giver og tager fra hinanden, perioden slutter derfor helt tæt, 31-31. Fra starten af 2. periode åbner Aalborg bedst og de tager en lille føring på 4 points. Randers måtte presse sig selv for ikke at ryge længere bagud. Deres gode fight betaler sig, for ca. 4 inde i perioden udligner de. Aalborg var bare igen stærkere, de lukker af i forsvaret og holder Randers til 2 point over tre minutter. Rollerne skifter mod slutningen af perioden hvor Randers går på et 9-0 run og vinder halvlegen med tre points, 51-48

Fra starten af 3. periode kommer de to hold langsomt fra start, dog tager Randers et par points på Aalborg som ikke scorer før ca. 3 1/2 minut inde i perioden. Aalborg kommer inden for 2 points ved halvvejs punktet i perioden, men det holder ikke fordi Randers begynder at tur i den igen. Randers var bare det stærkere hold i denne kamp. De holder perioden ud med et sundt 8 points forspring. Kampens sidste periode starter med høj energi fra begge hold. Luften ryger dog fra ballonen og Aalborg kan bare ikke følge med. Randers vinder kampen overbevisende 100-82 på trods af Aalborg faktisk var ret godt med.
Kampens spiller Randers Cimbria: Bonell Colas, 32 pts, 17 reb, 6 blk
Kampens spiller Aalborg Vikings: Robert Delaney, 25 pts, 3 reb, 3 ast

Kaninerne tager sikker sejr
Svendborg Rabbits 90-72 Hørsholm 79’ers (27-22, 22-16, 20-15, 21-19)

De to hold starter meget tæt og det er først mod slutningen af perioden at Svendborg kan trække en smule væk fra Hørsholm. De har et 5 points forspring ved slutningen af 1. periode, 27-22. Kampen var igen tæt fra 2. periodes start, kampen er tæt lige til Rabbits går på et 13-0 run og har et 19 points forspring. Her går Svendborg dog lidt i stå og scorer kun to points resten af perioden, mens henter Hørsholm en smule ind og forspringet er kun på 11 points da perioden slutter, 49-38.

Efter pausen er der dømt scoringspause der bliver kun scoret 4 points mellem de to hold. Det er situationen indtil lidt før halvvejs punktet i perioden. Begge hold får gang i scoringen, men Svendborg har allerede et solidt hul ned til Hørsholm og kampen virker til at være afgjort. 4. periode forløber stille og roligt. Svendborg får sendt deres reserver på banen og de er med til at holde Hørsholm bag sig. Svendborg vinder overbevisende med 18, 90-72.
Kampens spiller Svendborg Rabbits: Donald Rutherford, 32 pts, 16 reb, 2 blk
Kampens spiller Hørsholm 76’ers: Bojan Marinkovic, 18 pts, 6 reb, 2 blk

Bakken vinder i Horsens
Horsens IC 81-92 Bakken Bears (22-32, 21-11, 23-25, 15-24)

Kampen starter i et højt tempo og begge hold virkede til at være klar. Bakken virkede især ikke til at kunne ramme ved siden af. Det udnyttede de til at trække fra Horsens og var foran med 15 points lidt over halvvejs i perioden. Horsens kommer dog lidt igen mod slutningen af perioden. Fra starten af anden periode henter HIC langsomt men sikkert ind på Bakken. Horsens forsvar begynder at kunne lukke af for Bakkens ellers stærke angreb. Horsens formår også at komme foran med et minut tilbage af perioden og fører derfor med 4 points ved slutningen af første halvleg.

Efter pausen er begge holdene med og spiller lige op. Horsens trækker dog lidt fra Bakken og åbner et 10 points forspring som får Bakken til at se situationens alvor. Bakken begynder igen at ramme deres skud og lukker Horsens ned imod slutningen af perioden. De kan derfor lukke 3. periode med en 68-66 føring. Bakken tager også momentum med ind i 4. periode og virker til at dominere kampen, men Horsens vil bare ikke rystes af. Kampen er helt tæt indtil 4 minutter før tid hvor Bakken tager helt over. Bakken vinder en kamp som er tæt stort set hele vejen igennem.
Kampens spiller Horsens IC: Skyler Bowlin, 24 pts, 7 reb, 9 ast
Kampens spiller Bakken Bears: Chris Christoffersen, 20 pts, 9 reb, 6 blk

SISU vinder sikkert over BC Aarhus
SISU 75-50 BC Aarhus (16-15, 30-9, 13-11, 16-15)

Kampen starter meget rodet og ingen af de to hold virker til at kunne ramme noget som helst. BCAA holder sig til, men det er mere manglende skarphed fra SISU end godt spil fra dem selv. Kampens 2. periode var ikke meget bedre. Det var først halvvejs inde i perioden at SISU for alvor begynder at trække fra. De starter et 18-2 run og lukker reelt kampen der. Stillingen ved halvlegen er 46-24.

Kampens to sidste perioder er i samme stil som 1. periode. De to rammer ikke på særligt meget og de to trænere sætter reserverne på banen. Efter 2. periode var der ingen tvivl om hvem der vandt kampen.
Kampens spiller SISU: Zach Moritz, 11 pts, 7 reb, 3 ast, 2 blk
Kampens spiller BC Aarhus: Randy Dezouvre 14 pts, 12 reb, 2 ast

Ugens TV Kampe:
SISU – CSM Satu Mare (Dame Europacup) Kanalsport, 31. oktober kl. 19.00
Svendborg Rabbits – Bakken Bears, DK4, 1 november kl. 19.00

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...