fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Resultat af pokallodtrækningen

I forbindelse med torsdagens mellem Randers Cimbria og Aalborg Vikings i blev der trukket lod til 1/4-finalerne i pokalturneringen for herrer og damer.

Resultatet af lodtrækningen ser således ud:

Herrer 1/4:

Lemvig Basket – Hørsholm 79ers
Bakken Bears – Vinder af BMS/Horsens IC
Team Fog Næstved – Vinder af Svendborg Rabbits/Aalborg Vikings
SISU – Randers Cimbria af 2010

Damer 1/4:

Aabyhøj IF – SISU
Falcon – Værløse BBK
Jonstrup Basket – Høbas
Brønshøj Basket – Lemvig Basket

Sidste frist for afvikling af kampene er den 15. november 2012.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den kronjyske klub har valgt at stoppe samarbejdet med deres træner, Martin Knezevic, der kom til klubben i sommers.

Basketligaen

Bakir Serdarevic var igen topscorer, da danskerens hold Club Básquet L´Hospitalet slog Gran Canaria med 85-69.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne Skyler Flatten har efter en katastrofal start hos PAOK BC fundet ny klub. Fremover skal Flatten tørne ud for et...

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Bakken Bears

Det gik uden problemer for Bakken Bears, der onsdag aften var på besøg hos Holbæk-Stenhus. Selv med flere erfarne spillere ude formåede Bjørnene alligevel...

Bakken Bears

Bakken Bears er fortid i denne sæsons udgave af FIBA Europe Cup, men der er gode nyheder for Bakken Bears omkring deres seks kampe...

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.