fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hørsholm slog Horsens i Skyler Bowlins comeback

Skyler Bowlin kunne i sit comeback ikke gøre meget for at forhindre de gule fra Horsens i at tabe til Hørsholm 79ers onsdag aften i Basketligaen.

Skyler Bowlin - Horsens IC - James Hjertholm

Horsens IC har ikke just levet op til de forventninger man ellers havde pålagt holdet med den trup de nu besidder. Lige nu har klubben blot to sejre og 4 nederlag. Sæsonen er dog lang, og dette kan nå at vende med Skyler Bowlins comeback på den danske scene. Dog gjorde hans tilstedeværelse og hans 27 point, 6 rebounds, 8 assist ingen forskel i kampen mod Hørsholm, der vandt kampen 63-74. En god start blev nemlig erstattet af en sløset affære i resten af kampen fra Horsens.

– Det var en vigtig kamp for begge hold. Horsens er et godt hold med en god træner, og det er vigtigt for os at vi kan konkurrere med dem. For os er hver eneste kamp som en finale, og vi skal arbejde og kæmpe hårdt i resten af sæsonen. Vi har et talentfuldt hold, og vi skal bare blive ved med at arbejde hårdt, udtaler Bogdan Karaicic til Fullcourt efter kampen.

Hørsholm 79ers er lige nu i en fin stime med to sejre over henholdsvis Falcon på hjemmebane, og onsdag en sejr over Horsens på udebane. Derudover ligger holdet på en midlertidlig 4 plads i ligaen med 4 sejre og 4 nederlag.

Da Brenton Butler røg ud med en skade for få uger siden kunne man have frygtet at klubben skulle ud og lede efter en ny spiller. Men dette har dog ikke været tilfældet, og klubben kan se frem til at arbejde videre med den samme trup resten af sæsonen hvilket kan give lidt ro i lejren.

Læs også: Olympisk bronzevinder fra Argentina til Svendborg

En anden ting Hørsholm dog også har kæmpet med ifølge cheftræner Bogdan, er det hårde program der er blevet dem pålagt i denne sæson.

– Vi har haft et svært program indtil videre, og det bliver endnu sværere i den kommende tid. Hvem end der har lavet dette program, er sikkert ikke vores største fan. Vi har en svær kamp mod Aalborg i vente, og jeg forstår ikke hvorfor vi både i år og sidste år, skal skal rejse til Aalborg to gange. Det er svært at forstår systemet for at lave programmet, ihvertfald for mit vedkommende.

. Vi må bare justere og yde vores bedste i hver kamp. Vi skal lægge sejren og kampen mod Horsens bag os, og fokusere på Aalborg, afslutter Bogdan Karaicic med at udtale til Fullcourt.

Topscorer Horsens IC: Skyler Bowlin 27 point, Jonas Zohore 14 point og Keane Thomann 9 point.
Topscorer Hørsholm 79ers: Brenton Butler, Rasmus Stolbjerg 15 point og Casper Hesseldal 12 point

Næste kamp for Horsens IC er mod Svendborg Rabbits på udebane, imens Hørsholm ligeledes ude, som nævnt møder Aalborg Vikings.

(Artikel Foto: Mikkel Thomasen)
(Tekst Foto: James Hjertholm)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...