fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken atter pokalmestre

Årets herrepokalfinale startede som lyn og torden med virkeligt højt tempo og med høj intensitet. En kamp hvor Aarhusianerne fra Bakken Bears med sejren desuden kunne skrive sig ind i den danske basketball historie.

Bakken valgte på de første ture ned af banen at gå i posten til Chris Christoffersen. Taktikken endte med fejl og lette point til Big Chris. Hos Hørsholm var fordelingen af point bedre spredt. De to hold kunne nyde godt af medrejsende fans som virkelig larmede til en guld medalje. Kampen var tæt igennem 1. periode. De to hold svarede igen hver eneste gang at modstanderen kom med et angreb. Stemningen, intensiteten og spillet var som en rigtig pokalfinale skal være. Brenton Butler var topscoreren hos Hørsholm med 7 point, mens Jens Jensen, Chris Christoffersen og Nicolai Iversen alle havde 5 point for Bakken. De to hold gik til periode pause helt lige.

Fra anden periodes start var kampen stadig helt lige. De to hold virkede begge til at gå hårdt efter guldet. Det var først halvvejs i perioden at Bakken satte et alvorligt pres på Hørsholm forsvaret. Bakken viste uhyggelig effektivitet og ramte på størstedelen af deres skud. Især effektiviteten bag trepointslinjen var en af årsagerne til at Bakken kunne tage et 12-0 run til en 47-30 føring. Bakken og Hørsholm kunne gå til halvleg med stillingen 54-34 i Bakkens favør.

Alt hvad der gjorde første halvleg god, fortsatte efter pausen. Hørsholm begyndte at ramme deres skud, både inden og uden for trepointslinjen. Bakken kom til kurven nemt og kunne dermed sætte billige point på kontoen. Bakken kunne mere eller mindre holde et konstant 20 point forspring til Hørsholm. Fordelen som Bakken havde kunne ses på den måde som de spillede. Der var generelt fysisk og psykisk fordel for Bakken.

Kampens 3. periode sluttede med en buzzerbeater fra Frederik Hougaard. Fra starten af 4. periode gik det igen Bakkens vej. Et faktum som der hurtigt blev bygget videre på. Halvvejs igennem perioden var forspringet oppe på 40 og kampen var reelt over. Begyndende “God tur hjem!” råb fra Bakken tilskuerne endte kampen.

Annonce. Scroll for at læse videre.

På trods af kampen startede helt lige, endte det ligesom i damefinalen med en sikker sejr til det ene hold. Bakkens 106-69 sejr er deres 9. pokaltitel og har derfor tangeret SISU rekorden.

Årets pokalfighter blev Morten Salertz, fra Bakken Bears med 21 point og 6 rebounds.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Bakken Bears

Bakken Bears har endnu ikke fået hul på bylden i Basketball Champions League. Onsdag måtte de i Jerusalem, Israel forlade banen med et 89-80...

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller Deshawn Stephens skifter til Italien, hvor han har skrevet under på en aftale med Dinamo Sassari.

Internationalt

Så er fremtiden på plads for Thomas Lærke, der drager mod sydens sol