fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Sport Live sikrer rettighederne til Bakken Bears´ semifinaler i FIBA Europe Cup

SPORT LIVE har sikret sig rettighederne til de kommende semifinaler i FIBA Europe Cup mellem Bakken Bears og Unahotels Reggio Emilia.

Foto: fiba.basketball

Semifinalerne i FIBA Europe Cup mellem Bakken Bears og Unahotels Reggio Emilia vil blive vist på sportskanalen SPORT LIVE.

Kanalen meldte onsdag ud, at de har sikret sig rettighederne til begge kampe, der skal spilles henholdvis onsdag d. 30. marts og onsdag d. 6. april. Dermed kan over 500.000 husstande følge kampene direkte på SPORT LIVE. De forsvarende danske mestre starter på hjemmebane d. 30 marts. Returkampen finder sted i Italien.

“Vi er glade for at kunne samarbejde med SPORT LIVE om en af de største kampe på dansk grund gennem flere år. SPORT LIVE er i forvejen hjem for landsholdene samt Basketligaen, og så er det jo oplagt, at vi også samarbejder om de her semifinaler. Det kommer til at blive et fantastisk tv-produkt, med en stopfyldt hal og den helt særlige stemning, der findes ved Bakken Bears’ europæiske kampe,” siger Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears, til SPORT LIVE.

Det er tredje gang i Bjørnenes historie, at de står i semifinalen i FIBA Europe Cup. I 2018 gik røg de ud til Sidigas Scandone, der løb med finalepladsen, mens Coronapandemien spændte ben for deres deltagelse i semifinalerne i 2020.

Sendetider: 

Onsdag d. 30. marts
Direkte: Bakken Bears – Pallacanestro Reggiana

Onsdag d. 6. april
Direkte: Pallacanestro Reggiana – Bakken Bears

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...

Bakken Bears

Darko Jukic vandt torsdag aften endnu et dansk mesterskab med Bakken Bears. Hør interview med Bakken-profil her.

Bakken Bears

Bakken Bears er mestre for sjette sæson i streg, efter de torsdag aften slog Svendborg Rabbits med 77-81.

Bakken Bears

Vi fangede Bakken Bears-cheftræner Anders Sommer til et interview efter årets tredje finalekamp.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på klubbens 20. mesterskab, efter de mandag aften besejrede Svendborg Rabbits med 91-74.