fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Sport Live sikrer rettighederne til Bakken Bears´ semifinaler i FIBA Europe Cup

SPORT LIVE har sikret sig rettighederne til de kommende semifinaler i FIBA Europe Cup mellem Bakken Bears og Unahotels Reggio Emilia.

Foto: fiba.basketball

Semifinalerne i FIBA Europe Cup mellem Bakken Bears og Unahotels Reggio Emilia vil blive vist på sportskanalen SPORT LIVE.

Kanalen meldte onsdag ud, at de har sikret sig rettighederne til begge kampe, der skal spilles henholdvis onsdag d. 30. marts og onsdag d. 6. april. Dermed kan over 500.000 husstande følge kampene direkte på SPORT LIVE. De forsvarende danske mestre starter på hjemmebane d. 30 marts. Returkampen finder sted i Italien.

“Vi er glade for at kunne samarbejde med SPORT LIVE om en af de største kampe på dansk grund gennem flere år. SPORT LIVE er i forvejen hjem for landsholdene samt Basketligaen, og så er det jo oplagt, at vi også samarbejder om de her semifinaler. Det kommer til at blive et fantastisk tv-produkt, med en stopfyldt hal og den helt særlige stemning, der findes ved Bakken Bears’ europæiske kampe,” siger Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears, til SPORT LIVE.

Det er tredje gang i Bjørnenes historie, at de står i semifinalen i FIBA Europe Cup. I 2018 gik røg de ud til Sidigas Scandone, der løb med finalepladsen, mens Coronapandemien spændte ben for deres deltagelse i semifinalerne i 2020.

Sendetider: 

Onsdag d. 30. marts
Direkte: Bakken Bears – Pallacanestro Reggiana

Onsdag d. 6. april
Direkte: Pallacanestro Reggiana – Bakken Bears

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.

Bakken Bears

Torsdag aften blev grundspillets sidste spillerunde afviklet. Bakken Bears fik en sejr mod BC Copenhagen på 93-69 og slutter dermed grundspillet på andenpladsen,

Bakken Bears

Randers Cimbria er alene på førstepladsen i Basketligaen. Det er en kendsgerning, efter de mandag aften besejrede Bakken Bears med 89-78.