fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Kommende Bakken Bears-modstander henter tidligere NBA-spiller

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen med en amerikaner, der har 206 NBA-kampe på sit CV.

Foto: Flickr - Erik Drost

Amerikanske Sam Dekker blev valgt som nummer 18 af Houston Rockets i NBA draften i 2015. Forventningerne var høje til Dekker, der var set som et godt match med Houston Rockets, men den i dag 27-årige small forward fik aldrig den NBA-karriere, han havde håbet på.

Dekker har hidtil spillet 206 kampe i verdens bedste basketballliga – 84 for Houston Rockets, 73 for Los Angeles Clippers, 38 for Washington Wizards, ni for Cleveland Cavaliers og en enkelt for Toronto Raptors. Den ene kamp for det canadiske mandskab foregik i oktober i indeværende sæson, hvor han dog blot fik et enkelt minut på gulvet mod Indiana Pacers. En uge senere blev han waived, og han har siden været fri på markedet.

Men det er han ikke længere, beretter den troværdige Sportando-journalist Emiliano Carchia på Twitter. Ifølge Carchia er tyrkiske Bahcesehir College et mulehår fra at hente Sam Dekker til klubben.

Bahcesehir College er landet i samme gruppe som Bakken Bears i det andet gruppespil i FIBA Europe Cup, og med tilføjelsen af en erfaren herre i form af Sam Dekker kan Bahcesehir komme til at volde Bakken blot endnu flere problemer.

Bahcesehir gik overlegent gennem deres indledende gruppespil i FIBA Europe Cup ubesejret. Tyrkerne spillede blandt andet mod den danske landsholdsspiller Asbjørn Midtgaard og hans klub ZZ Leiden, der desuden også er videre til det næste gruppespil. Bakken sluttede deres første gruppespil med fire sejre og to nederlag, hvilket rakte til en andenplads.

Bakken Bears og Bahcesehir College mødes for første gang den 15. december i Tyrkiet. Returopgøret i Aarhus er den 2. februar.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.