fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Kommende Bakken Bears-modstander henter tidligere NBA-spiller

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen med en amerikaner, der har 206 NBA-kampe på sit CV.

Foto: Flickr - Erik Drost

Amerikanske Sam Dekker blev valgt som nummer 18 af Houston Rockets i NBA draften i 2015. Forventningerne var høje til Dekker, der var set som et godt match med Houston Rockets, men den i dag 27-årige small forward fik aldrig den NBA-karriere, han havde håbet på.

Dekker har hidtil spillet 206 kampe i verdens bedste basketballliga – 84 for Houston Rockets, 73 for Los Angeles Clippers, 38 for Washington Wizards, ni for Cleveland Cavaliers og en enkelt for Toronto Raptors. Den ene kamp for det canadiske mandskab foregik i oktober i indeværende sæson, hvor han dog blot fik et enkelt minut på gulvet mod Indiana Pacers. En uge senere blev han waived, og han har siden været fri på markedet.

Men det er han ikke længere, beretter den troværdige Sportando-journalist Emiliano Carchia på Twitter. Ifølge Carchia er tyrkiske Bahcesehir College et mulehår fra at hente Sam Dekker til klubben.

Bahcesehir College er landet i samme gruppe som Bakken Bears i det andet gruppespil i FIBA Europe Cup, og med tilføjelsen af en erfaren herre i form af Sam Dekker kan Bahcesehir komme til at volde Bakken blot endnu flere problemer.

Bahcesehir gik overlegent gennem deres indledende gruppespil i FIBA Europe Cup ubesejret. Tyrkerne spillede blandt andet mod den danske landsholdsspiller Asbjørn Midtgaard og hans klub ZZ Leiden, der desuden også er videre til det næste gruppespil. Bakken sluttede deres første gruppespil med fire sejre og to nederlag, hvilket rakte til en andenplads.

Bakken Bears og Bahcesehir College mødes for første gang den 15. december i Tyrkiet. Returopgøret i Aarhus er den 2. februar.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Brooklyn Nets

Nets ejer Joe Tsai står overfor en utrolig svær beslutning, som vil have store konsekvenser for Nets muligheder for at kæmpe med om mesterskabet...

Bakken Bears

Bakken Bears har skrevet under med amerikanske Tony Carr, der tidligere i karrieren var på blokken hos NBA-holdet New Orleans Pelicans.

Bakken Bears

Jamaicanske Jarred Ogungbemi-Jackson forlader Bakken Bears til fordel for Orléans Loiret Basket i den franske Pro B.

Bakken Bears

Hayden Dalton har forlænget sin kontrakt med det israelske tophold Hapoel Holon, der i sidste sæson vandt den hjemlige liga.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har forstærket truppen med 25-årige Deng Adel, der i 2019 spillede 19 kampe for Cleveland Cavaliers i NBA....

Basketligaen

Travis Taylor er fortid hos de forsvarende danske mestre fra Bakken Bears

Bakken Bears

Efter tre hos Bakken Bears og Bears Academy, skifter Mads Bo Hansen væk fra Vejlby Risskov Hallen. Han skal til USA, hvor han skal...