fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Kommende Bakken Bears-modstander henter tidligere NBA-spiller

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen med en amerikaner, der har 206 NBA-kampe på sit CV.

Foto: Flickr - Erik Drost

Amerikanske Sam Dekker blev valgt som nummer 18 af Houston Rockets i NBA draften i 2015. Forventningerne var høje til Dekker, der var set som et godt match med Houston Rockets, men den i dag 27-årige small forward fik aldrig den NBA-karriere, han havde håbet på.

Dekker har hidtil spillet 206 kampe i verdens bedste basketballliga – 84 for Houston Rockets, 73 for Los Angeles Clippers, 38 for Washington Wizards, ni for Cleveland Cavaliers og en enkelt for Toronto Raptors. Den ene kamp for det canadiske mandskab foregik i oktober i indeværende sæson, hvor han dog blot fik et enkelt minut på gulvet mod Indiana Pacers. En uge senere blev han waived, og han har siden været fri på markedet.

Men det er han ikke længere, beretter den troværdige Sportando-journalist Emiliano Carchia på Twitter. Ifølge Carchia er tyrkiske Bahcesehir College et mulehår fra at hente Sam Dekker til klubben.

Bahcesehir College er landet i samme gruppe som Bakken Bears i det andet gruppespil i FIBA Europe Cup, og med tilføjelsen af en erfaren herre i form af Sam Dekker kan Bahcesehir komme til at volde Bakken blot endnu flere problemer.

Bahcesehir gik overlegent gennem deres indledende gruppespil i FIBA Europe Cup ubesejret. Tyrkerne spillede blandt andet mod den danske landsholdsspiller Asbjørn Midtgaard og hans klub ZZ Leiden, der desuden også er videre til det næste gruppespil. Bakken sluttede deres første gruppespil med fire sejre og to nederlag, hvilket rakte til en andenplads.

Bakken Bears og Bahcesehir College mødes for første gang den 15. december i Tyrkiet. Returopgøret i Aarhus er den 2. februar.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Cleveland Cavaliers

Den ugentlige hæder gik til Devin Booker og Darius Garland, der var med til, at deres hold gik ubesejret.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller Hayden Dalton har endnu ikke fundet fodfæste hos en klub i denne sæson. Amerikaneren startede sæsonen hos Cedevita Olimpija i...

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Denne tredje mandag i januar markerer fødslen for frihedskæmperen Martin Luther King Jr. og er tradition for en stor NBA-dag. Hele 12 kampe bliver...

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte lørdag den ubesejrede stime i Basketligaen med en overbevisende sejr mod Team FOG Næstved.

NBA

Anden runde af fan-stemmer til årets All Star-kamp er landet, og i Western Conference ligner det, at der kan blive plads til en højst...

NBA

Chicago Bulls må undvære deres vigtige bænkspiller Derrick Jones Jr., der sidder ude de næste to til fire uger med en knæskade.