Hviderusserne fra Minsk skal have bank i aften

I aften skal Bakken Bears forsøge at lave et godt udgangspunkt, før returkampen i Hviderusland, når de får besøg af Tsmoki Minsk i FIBA Europe Cups kvartfinale.

Der er lagt op til et brag af et opgør i aften i Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus, når Tsmoki Minsk fra Hviderusland gæster de danske bjørne i den første kvartfinale af to i FIBA Europe Cup.

For tredje år i streg er Bakken Bears en del af det fine selskab i FIBA Europe Cup. Otte hold er tilbage, og igen i år har Bjørnene formået at tangere tidligere års bedrifter i den europæiske turnering. For to år siden blev semifinalen endestationen, mens sidste år blev til et exit i kvartfinalen.

Igen, igen er Bakken tilbage iblandt de bedste hold i FIBA Europe Cup, og rammerne for den første kvartfinale er sat. Bears´hjemmebane er godt og vel udsolgt, og der er meget på spil i aftenens spændende opgør mellem de forsvarende dansk mestre og Minsk, der er så stærke, at de ikke deltager i den hjemlige ligas grundspil men istedet i den russiske VTB-United League.

Sidst Bakkens cheftræner, Steffen Wich, og hans tropper var i kamp er lige knap en uge siden, hvor de i Basketligaen var et smut på besøg hos BMS Herlev Wolfpack, der tidligere i denne sæson tildelte Bakken deres første nederlag i Basketligaen. Bakken havde en revanche til gode fra nederlaget i december, og revanche fik de i den grad.

Bjørnene var særdeles velspillende, og i halvegen var de allerede foran med 29 point, og da havde Wolfpack kastet håndklædet i ringen. Bakken vandt på overbevisende vis med 55 point, og det er derfor et selvtillidsfyldt Bakken-mandskab, der indtager Vejlby-Risskov Hallen i aften kl. 18.30.

Du kan se kampen live på Ekstrabladet.dk fra kl. 18:20.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Se andre spændende artikler