Bakkens europæiske skæbne afgøres i et Final4 format

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Det internationale basketball-forbund, FIBA, har meldt ud, at der er justeret i formatet i FIBA Europe Cup. Som bekendt er de sidste kampe, semifinaler og finaler, udskudt på grund af nedlukningerne som følge af Corona-virus.

FIBA har besluttet at kampene skal afvikles i et final4 format. De fire hold mødes altså i én by og spiller semifinaler og finale. Tidspunktet for afvikling er sat til september eller oktober 2020. Bakken kommer derfor sandsyndligvis til at stille op med et noget andet hold, end det der har kvalificeret dem til semifinalen.

Det er endnu ikke afgjort, hvor kampene skal spilles. FIBA vil tage fat i de implicerede klubber og forbund for at få konkretiseret planerne, der forventes vedtaget endeligt i løbet af maj måned.

Bakken Bears skal i sin semifinale møde Bahcesehir Koleji (Tyrkiet), mens Medi Bayreuth (Tyskland) møder Pinar Karsiyaka (Tyrkiet) i den anden semifinale. Bakken er heldige med at undgå Pinar Karsiyaka i semifinalen, da holdet har spillet en fremragende sæson, og lægger nummer to i den tyrkiske række. De må dog stadig anses som underdogs i opgøret mod Bahcesehir Koleji.

Se andre spændende artikler