fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakkens europæiske skæbne afgøres i et Final4 format

Det internationale basketball-forbund, FIBA, har meldt ud, at der er justeret i formatet i FIBA Europe Cup. Som bekendt er de sidste kampe, semifinaler og finaler, udskudt på grund af nedlukningerne som følge af Corona-virus.

FIBA har besluttet at kampene skal afvikles i et final4 format. De fire hold mødes altså i én by og spiller semifinaler og finale. Tidspunktet for afvikling er sat til september eller oktober 2020. Bakken kommer derfor sandsyndligvis til at stille op med et noget andet hold, end det der har kvalificeret dem til semifinalen.

Det er endnu ikke afgjort, hvor kampene skal spilles. FIBA vil tage fat i de implicerede klubber og forbund for at få konkretiseret planerne, der forventes vedtaget endeligt i løbet af maj måned.

Bakken Bears skal i sin semifinale møde Bahcesehir Koleji (Tyrkiet), mens Medi Bayreuth (Tyskland) møder Pinar Karsiyaka (Tyrkiet) i den anden semifinale. Bakken er heldige med at undgå Pinar Karsiyaka i semifinalen, da holdet har spillet en fremragende sæson, og lægger nummer to i den tyrkiske række. De må dog stadig anses som underdogs i opgøret mod Bahcesehir Koleji.

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Hayden Dalton, der spillede for Bakken Bears i 2018/19-sæsonen, skifter ifølge Eurohoops.net til Hereda San Pablo Burgos i Liga ACB, den bedste spanske række.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen...

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag aften en flot sejr på udebane mod Horsens IC. Bears besejrede Horsens med cifrene 72-85.

Bakken Bears

Bakken Bears sejrede onsdag aften i den skæbnesvangre gruppefinale i Minsk og sikrede sig derfor videre avancement i FIBA Europe Cup.

Bakken Bears

Se Bakken Bears´ skæbnesvangre kamp i FIBA Europe Cup mod Tsmoki-Minsk.

Bakken Bears

Team of the Month i Basketligaen er sat. Se hvem der har fået en plads på holdet lige her.

Bakken Bears

Lørdag eftermiddag skulle Bakken Bears og BK Amager have spillet, men dele af BK Amagers spillertrup og stab omkring holdet er smittet med Covid-19,...

Bakken Bears

Vi fangede en glad Bakken Bears-cheftræner efter sejren mod græske Peristeri i FIBA Europe Cup onsdag aften. Se interviewet her.