fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears tog første stik i hæsblæsende semifinale

Bakken Bears sejrede onsdag aften i den første semifinale mod Unahotels Reggio Emilia i FIBA Europe Cup. Nu venter der en uhyre spændende returkamp i næste uge.

Foto: fiba.basketball - FIBA Europe Cup

Det blev til en smal sejr på 74-72, men de aarhusianske bjørne må stå tilbage med en følelse af, at de fortjente et endnu bedre udgangspunkt inden den altafgørende kamp i Italien om en uge.

Onsdag aften var der europæisk semifinale i det nordlige Aarhus, da Bakken Bears tørnede sammen med italienske Unahotels Reggio Emilia i en udsolgt Vejlby-Risskov Hallen. De fremmødte fans fik basketball for alle pengene og kvitterede med en stemning, som var en finale værdig.

De forsvarende danske mestre var i størstedelen af kampen i front, og var med seks minutter tilbage endda foran med ti point, men gæsterne, anført af veteranen Andrea Cinciarini, kæmpede til det sidste og fik barberet lidt af Bakken-forspringet.

35-årige Cinciarini, der har flere års erfaring fra Euroleague med Olimpia Milano, spillede samtlige af kampens 40 minutter og diskede op med den ene lækre assist efter den anden. Den italienske point guard var holdets go-to guy og leverede stort. Cinciarini sluttede med 10 point og hele 16 assists.

Med under et minut tilbage af kampen var Reggio Emilia foran med 71-72, men Bakkens Marvelle Harris, der spillede to store kvartfinaler mod Oradea, ramte et stort skud bag treeren, der sendte kampen i Bakkens retning.

Bakken Bears vandt opgøret med 74-72 og har dermed ´blot´ en føring på to point inden returkampen. Aarhusianerne fik sejren, men alligevel står det danske mandskab tilbage med en bittersweet følelse, som Bakkens cheftræner Anders Sommer beskriver det:

“Langt hen ad vejen lykkedes vi med det vi ville, og vi følte, vi havde overhånden. Men lidt i ligesom i kvartfinalen er det en bittersweet følelse, vi bliver efterladt med, fordi vi føler, vi kunne have vundet lidt større. Omvendt er det en god følelse at vide, at vi kan slå dem,” sagde Bakken-cheftræneren til Fullcourt.dk. efter semifinalen.

Kampens topscorer var Bakkens Michel Diouf og udeholdets Justin Johnson med 19 point hver især.

Om en uge skal Bakken Bears en tur til Italien for at sikre finalebilletten for første gang i klubbens historie.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...

Bakken Bears

Darko Jukic vandt torsdag aften endnu et dansk mesterskab med Bakken Bears. Hør interview med Bakken-profil her.

Bakken Bears

Bakken Bears er mestre for sjette sæson i streg, efter de torsdag aften slog Svendborg Rabbits med 77-81.

Bakken Bears

Vi fangede Bakken Bears-cheftræner Anders Sommer til et interview efter årets tredje finalekamp.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på klubbens 20. mesterskab, efter de mandag aften besejrede Svendborg Rabbits med 91-74.