fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears tog første stik i hæsblæsende semifinale

Bakken Bears sejrede onsdag aften i den første semifinale mod Unahotels Reggio Emilia i FIBA Europe Cup. Nu venter der en uhyre spændende returkamp i næste uge.

Foto: fiba.basketball - FIBA Europe Cup

Det blev til en smal sejr på 74-72, men de aarhusianske bjørne må stå tilbage med en følelse af, at de fortjente et endnu bedre udgangspunkt inden den altafgørende kamp i Italien om en uge.

Onsdag aften var der europæisk semifinale i det nordlige Aarhus, da Bakken Bears tørnede sammen med italienske Unahotels Reggio Emilia i en udsolgt Vejlby-Risskov Hallen. De fremmødte fans fik basketball for alle pengene og kvitterede med en stemning, som var en finale værdig.

De forsvarende danske mestre var i størstedelen af kampen i front, og var med seks minutter tilbage endda foran med ti point, men gæsterne, anført af veteranen Andrea Cinciarini, kæmpede til det sidste og fik barberet lidt af Bakken-forspringet.

35-årige Cinciarini, der har flere års erfaring fra Euroleague med Olimpia Milano, spillede samtlige af kampens 40 minutter og diskede op med den ene lækre assist efter den anden. Den italienske point guard var holdets go-to guy og leverede stort. Cinciarini sluttede med 10 point og hele 16 assists.

Med under et minut tilbage af kampen var Reggio Emilia foran med 71-72, men Bakkens Marvelle Harris, der spillede to store kvartfinaler mod Oradea, ramte et stort skud bag treeren, der sendte kampen i Bakkens retning.

Bakken Bears vandt opgøret med 74-72 og har dermed ´blot´ en føring på to point inden returkampen. Aarhusianerne fik sejren, men alligevel står det danske mandskab tilbage med en bittersweet følelse, som Bakkens cheftræner Anders Sommer beskriver det:

“Langt hen ad vejen lykkedes vi med det vi ville, og vi følte, vi havde overhånden. Men lidt i ligesom i kvartfinalen er det en bittersweet følelse, vi bliver efterladt med, fordi vi føler, vi kunne have vundet lidt større. Omvendt er det en god følelse at vide, at vi kan slå dem,” sagde Bakken-cheftræneren til Fullcourt.dk. efter semifinalen.

Kampens topscorer var Bakkens Michel Diouf og udeholdets Justin Johnson med 19 point hver især.

Om en uge skal Bakken Bears en tur til Italien for at sikre finalebilletten for første gang i klubbens historie.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

Bakken Bears

Bakken Bears viste, hvor skabet skulle stå i dagens opgør mod Svendborg Rabbits. De sendte kaninerne retur til Svendborg med et nederlag på 112-83.

Bakken Bears

Bakken Bears har fundet erstatningen for Tony Carr, der tidligere på ugen blev solgt til Galil Gilboa. Nyeste mand på Bakken-holdkortet hedder Skyler Flatten...

Bakken Bears

Svendborg Rabbits, Randers Cimbria, Bakken Bears og Team FOG Næstved bookede de fire billetter til årets semifinaler i pokalturneringen. Få et overblik over de...

Bakken Bears

Tony Carr er efter kun en halv sæson fortid hos Bakken Bears. Den amerikanske guard er blevet solgt til det israelske hold, Galil Gilboa,...

Bakken Bears

TV 2 Østjylland har lavet en TV-serie om Bakken Bears, hvor de har fulgt holdet i deres kamp om deltagelse i Basketball Champions League....

Bakken Bears

Gustav Knudsen var kampens spiller, da Bakken Bears overlegent slog BMS Herlev lørdag eftermiddag. Hør hvad det danske stortalent havde at sige efter kampen...