fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears fik kedelig start på FIBA Europe Cup

Onsdag aften tørnede de forsvarende danske mestre, Bakken Bears, sammen med Hakro Merlins Crailsheim i FIBA Europe Cup. Danskerne fik dog ikke den start på FIBA Europe Cup-gruppespillet, som de havde håbet på. Merlins kunne rejse hjem til Tyskland med en 78-91-sejr.

Foto: FIBA Europe Cup

Der var lagt op til et brag af en kamp, da Bakken Bears onsdag aften tog hul på deres gruppespil i FIBA Europe Cup, hvor tyske Hakro Merlins Crailsheim kom på besøg. Hjemmeholdet gik ifølge bookmakerne ind til kampen som små favoritter, men de aarhusianske Bjørne formåede ikke at leve op til favoritværdigheden og fik dermed en ærgerlig start på deres europæiske eventyr.

Hakro Merlins Crailsheim, og de 15 fremmødte Merlins-fans, der havde taget den cirka ni timer lange køretur til ´Smilets By´, kunne forlade Aarhus med en 13-points sejr i bagagen, 78-91.

Bjørnene kom ellers godt fra land og havde adskillige gode sekvenser i første periode, hvor både defensiven og offensiven sad lige i skabet. Efter knap seks minutter var Bakken foran med 14-6, hvilket fik det tyske mandskabs cheftræner, Sebastian Gleim, til at tage kampens første timeout.

Det ændrede imidlertid ikke på den sprudlende Bakken-offensiv. Efter ti minutter var Bakken foran med 24-18. Det kunne dog have set anderledes ud, hvis Merlins havde fået indstillet sigtekornet bag treeren. Gæsterne skød 2 for 9 fra distancen i første periode.

De næste ti minutter forløb modsat første periode. Her var det Merlins, der tog initiativ, og lidt efter lidt hentede de ind på Bakkens forspring. Især i den sidste halvdel af anden periode gik det galt for Bakken. Med to minutter tilbage af første halvleg kom gæsterne foran for første gang i kampen. Stillingen efter første halvleg var 43-45.

Merlins-duo var i hopla

Men det var først i fjerde periode, at Merlins fik lavet et hul til værterne. Tredje periode var jævnbyrdig og var præget af masser af intensitet og højt tempo. Ved indgangen til fjerde periode var Bakken foran med syv point, og fem minutter før tid var Bakken blot bagud med fire point.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Desværre rundede det tyske mandskab kampen af på bedste vis. Hakro Merlins Crailheim besejrede Bakken Bears med cifrene 78-91. Kampens topscorer var Merlins´ Timothy Neocartes Shorts II med 24 point. En anden spiller, der voldte Bakken mange problemer var Elias Lasisi. Den belgiske small forward scorede 21 point og skød fem for ni fra trepointsland.

Topscorer for Bakken Bears var Marvelle Harris med 16 point. Michel Diouf leverede 14 point, 6 rebounds og skød imponerende fire for fem bag treeren.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Hayden Dalton, der spillede for Bakken Bears i 2018/19-sæsonen, skifter ifølge Eurohoops.net til Hereda San Pablo Burgos i Liga ACB, den bedste spanske række.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen...

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag aften en flot sejr på udebane mod Horsens IC. Bears besejrede Horsens med cifrene 72-85.

Bakken Bears

Bakken Bears sejrede onsdag aften i den skæbnesvangre gruppefinale i Minsk og sikrede sig derfor videre avancement i FIBA Europe Cup.

Bakken Bears

Se Bakken Bears´ skæbnesvangre kamp i FIBA Europe Cup mod Tsmoki-Minsk.

Bakken Bears

Team of the Month i Basketligaen er sat. Se hvem der har fået en plads på holdet lige her.

Bakken Bears

Lørdag eftermiddag skulle Bakken Bears og BK Amager have spillet, men dele af BK Amagers spillertrup og stab omkring holdet er smittet med Covid-19,...

Bakken Bears

Vi fangede en glad Bakken Bears-cheftræner efter sejren mod græske Peristeri i FIBA Europe Cup onsdag aften. Se interviewet her.