fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Žalgiris kender ikke til nederlag, Fenerbahče slog Panathinaikos

Žalgiris topper Euroleague’s gruppe C med deres fjerde sejr i streg. Ofret for de litauiske mestre blev i denne omgang italienske Armani der blev sendt hjem med et nederlag på 92-87. Gæsterne fra Milano var noget overraskende godt med hele vejen, men i slutfasen havde de ikke det der skulle til, og Žalgiris vandt fortjent kampen.

I midten af tredje periode vendte Žalgiris kampen til deres fordel, da Ibrahim Jaaber i flere omgange scorede nemme point under kurven. Takket være Keith Langford og Malik Hairston’s flotte skudprocenter for tre, så holdte italienerne stadigvæk liv i kampen. Igen scorede litauerne nemme point under kurven og i de sidste 2 minutter var der ingen tvivl om at Žalgiris ville tage de 2 point.

Oliver Lafayette var hjemmeholdets bedste med 17 point, mens de to førnevænte Keith Langford og Malik Hairston var Armani’s bedste med henholdsvis 24 og 21 point.

I Istanbul var det knap så spændende. Fenerbahče besejrede uden de store problemer ”de grønne” fra Athen med cifrene 73-65. Tyrkerne har bygget et godt hold op til denne sæson, og har indtil videre også spillet noget flot basket i Euroleague. Panathinaikos kunne kun følge med den første periode, derefter trak tyrkerne mere fra jo længere tid der gik. På et tidspunkt kom Fenerbahče helt op på +20, men grækerne reducerede kun føringen, og Fenerbahče vandt.

Bo McCalebb og Bojan Bogdanovic var med 13 point hver bedst, mens grækernes bedste var Jonas Maciulis med 14 point.

Gruppe A
Fenerbahče – Panathinaikos 73:64
Real Madrid – Cantu 80:66
Khimki – Olimpija, fredag
Stillingen: Fenerbahče 3-1, Real 3-1, Panathinaikos 2-2, Cantu 1-3, Olimpija 1-2, Khimki 1-2.

Gruppe B
Maccabi – Asseco Prokom 93:62
Unicaja – Alba 67:62
Montepaschi – Chalon, fredag
Stillingen: Maccabi 4-0, Alba 2-2, Unicaja 2-2, Chalon 1-2, Prokom 1-3, Montepaschi 0-3.

Gruppe C
Žalgiris – Emporio Armani 92:87
Caja Laboral – Efes 64:76
Olympiakos – Cedevita, fredag
Stillingen: Žalgiris 4-0, Efes 3-1, Armani 2-2, Caja Laboral 1-3, Olympiakos 1-2, Cedevita 0-3.

Gruppe D
Barcelona – Partizan mt:s 85:82
Bešiktaš – CSKA, fredag
Bamberg – Lietuvos Rytas, fredag
Stillingen: Barcelona 4-0, CSKA 3-0, Bešiktaš 2-1, Lietuvos Rytas 1-2, Bamberg 0-3, Partizan mt:s 0-4.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

EuroLeague

Iffe Lundberg er blevet sin skade kvit og er torsdag aften med, når Virtus Segafredo Bologna møder F.C. Barcelona.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen spillede endnu en god kamp, da Adidas Next Generation Tournament lørdag fortsatte. Danskerens mandskab sluttede gruppespillet med en...

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...

EuroLeague

Iffe Lundberg tog teten, da Virtus Segafredo Bologna torsdag var på besøg hos FC Barcelona. Det spanske mandskab fik ørene i maskinen og tabte...

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.