fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Virtus Bologna fuldender sensationelt comeback mod FC Barcelona – Iffe Lundberg kåret som kampens spiller

Iffe Lundberg blev helten, da Virtus Segafredo Bologna onsdag lavede et stort comeback besejrede FC Barcelona med 80-75. Lundberg var opgørets topscorer og blev kåret som kampens spiller.

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

Alles øjne var rettet mod den danske landsholdsstjerne Iffe Lundberg efter 40 minutters intens basketball i Virtus Segafredo Arena i Bologna.

Virtus Segafredo Bologna havde netop besejret giganterne FC Barcelona med 80-75, selvom de på et tidspunkt i kampen var nede med så meget som 16 point, og sejren kunne i høj grad tilskrives italienernes danske profil, der trådte i karakter i fjerde periode.

Iffe Lundberg sluttede som kampens topscorer med 21 point og noterede sig derudover for én rebound, to assists og et enkelt steal i blot 19 minutter på gulvet.

Og som kronen på værket var det Lundberg, der gav gæsterne fra Catalonien dødsstødet med en iskølig treer med 17 sekunder tilbage af kampen – en treer, der bragte Bologna foran med fire point. Lundberg tog holdet på sine skuldre og afgjorde kampen. Lundberg scorede 13 af sine 21 point i fjerde periode.

Artiklen fortsætter under opslaget

Lundberg blev således helten for Virtus Bologna denne onsdag aften, og den fyldte arena i Bologna sendte en masse kærlighed danskerens vej efter kampen.

“MVP, MVP, MVP” rungede det efter kampen, og tilråbene var rettet mod Iffe Lundberg, som i den grad blev hyldet af de inkarnerede Bologna-fans, der var i den syvende himmel efter et vanvittigt Euroleague-topbrag.

Bologna indtager nu tredjepladsen i Euroleague lige bag Real Madrid og FC Barcelona på henholdsvis første- og andenpladsen. Bologna har vundet otte ud 12 kampe i Euroleague i denne sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.