fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Virtus Bologna-cheftræner efter sejr mod Barça: “Iffe Lundberg tog ansvar”

Iffe Lundberg blev onsdag aften helten for Virtus Bologna, da holdet slog FC Barcelona, og den danske landsholdsstjerne får ros af sin cheftræner, Luca Banchi, for at tage ansvar i anden halvleg mod catalanerne.

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

Det så tidligt i kampen ud til, at Virtus Segafredo Bologna var på vej til at få en ordentlig øretæve på eget gulv, da FC Barcelona onsdag aften kom på besøg.

Italienerne var længe om at komme op i omdrejninger og var halvvejs inde i anden periode allerede bagud med 16 point, 20-36.

Men Virtus Bologna fik standset blødningen og afværgede katastrofen, men det var først i fjerde periode, at sidste sæsons sølvvindere i Serie A fik vendt kampen på hovedet.

Og det kunne de særligt takke den danske landsholdsstjerne Iffe Lundberg for. Bologna-guarden tog teten i fjerde periode, hvor han scorede 13 point og blandt andet ramte et par store skud i fjerde periodes døende minutter, hvoraf det ene reelt afgjorde kampen.

Lundberg bankede det sidste søm i Barca-kisten med en treer fra toppen og blev helten for Virtus Bologna. Danskeren tog ansvar i fjerde periode, og netop dette fremhævede Bologna-cheftræner Luca Banchi efter den hårdtspillede kamp mod Blaugrana. 

“Det var en svær kamp. I starten fandt vi ikke et modsvar til Barcelona, og vi spillede kaotisk og hektisk. Men vi anden halvleg var vi en bedre version af os selv. Det startede med defensiven og blev også bedre offensivt. Vi havde en positiv energi fra alle spillere, men jeg vil gerne fremhæve Iffe Lundberg, der tog en masse ansvar i anden halvleg,”

“Det er vigtigt at vinde en kamp som denne og vise, at vi kan spille på det her niveau i en meget svær turnering som denne,” udtalte Luca Banchi efter kampen.

Iffe Lundberg sluttede som kampens topscorer med 21 point og blev kåret som MVP of the Game.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

EuroLeague

Ligesom Iffe Lundberg blev den franske landsholdsspiller Frank Ntilikina torsdag offentliggjort som ny spiller hos KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.

EuroLeague

Iffe Lundberg har skrevet under på en toårig aftale med det serbiske EuroLeague-hold KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.

Nyhedsoversigt

58-årige Luca Banchi er på blokken hos spanske Baskonia, der står uden cheftræner.

Baskonia

Baskonia må klare sig uden deres stjernespiller Chima Moneke, når de fredag aften møder Virtus Segafredo Bologna i en kamp om den sidste plads...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Bakken Bears

Bakken Bears´ 17-årige stjerneskud Frederik Drejer Erichsen kom godt fra land til ungdomsturneringen Adidas Next Generation Tournament i Dubai, da han med 11 point...