fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Video: Juan Carlos Navarro rammer 21 trepointsskud i træk

Juan Carlos Navarro er kendt for sin fantastiske trepointsskud, og fredag aften i Euroleague, i sidste uge, beviste han hvor god han egentligt er.

Før kampen mellem Partizan Beograd og FC Barcelona i den forrige runde af Euroleague, varmede Juan Carlos Navarro op ved at sætte hele 21 trepointsskud i træk i kurven.

Læs også: En oplevelse for livet – En drøm der blev til virkelighed

Tilskuerne var ikke særligt begejstrede for denne opvisning af spanieren, der med buhen og piften prøvede at stoppe galskaben. Den spanske landsholdsspiller tog det dog med et smil, da tilskuerne brød ud i en lille jubel, da spanieren endeligt missede det 22. skudforsøg.

Se videoen her

(Foto: Youtube video screenshot)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

EuroLeague

Iffe Lundberg er blevet sin skade kvit og er torsdag aften med, når Virtus Segafredo Bologna møder F.C. Barcelona.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen spillede endnu en god kamp, da Adidas Next Generation Tournament lørdag fortsatte. Danskerens mandskab sluttede gruppespillet med en...

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...

EuroLeague

Iffe Lundberg tog teten, da Virtus Segafredo Bologna torsdag var på besøg hos FC Barcelona. Det spanske mandskab fik ørene i maskinen og tabte...

FC Barcelona

Andreas Rosenkranz Holst er fortid i FC Barcelona, efter de to parter har valgt at afbryde samarbejdet efter knap halvandet år.

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.