fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

ASVEL

Stort comeback i Lyon, overraskelse i Beograd

ASVEL Lyon leverede et stort comeback hjemme mod Panathinaikos, mens Crvena Zvezda overraskende slog Fenerbahce.

ASVEL Lyon 79 – 78 Panathinaikos 

Franske Lyon, der har været fraværende i knap to årtier fra den bedste europæiske turnering, er startet forrygende med to sejre ud af to mulige i årets EuroLeague. Torsdag leverede de et stort comeback, der endte med sejren på 79-78 mod Panathinaikos.

Efter en lige første periode stak de græske gæster af i anden og tredje periode. Forspringet var på 13 point inden sidste periode, men et 8-0 run gav Lyon troen tilbage, og med 53 sekunder igen udlignede franskmændene. Herfra gik scoringen i stå, inden Jordan Taylor kunne sætte et af to straffekast med 14 sekunder igen og sikre værterne sejren.

Gæsternes Deshaun Thomas blev topscorer med 22 point og en imponerende effektivitet på 29, mens hjemmeholdets Tonye Jekiri leverede en double-double med 15 point og 12 rebounds.

 

Crvena Zvezda 68 – 56 Fenerbahce 

Stemningen i Beograd er altid på sit højeste, når de lokale helte spiller, og det var bestemt ingen undtagelse, da Crvena Zvezda noget overraskende kunne sende Fenerbahce hjem med et solidt nederlag på 68-56.

Gæsterne lagde bedst fra land med cifrene 16-15 efter første periode, men herfra satte hjemmeholdet sig på resten af opgøret. Ved pausen var stillingen 35-30, og der var ingen slinger i valsen for værterne i resten af opgøret.

Udeholdets franske landsholdsspiller, Nando de Colo, blev topscorer med 19 point ved blandt andet at skyde 3/6 fra distancen. Lorenzo Brown var med 13 point mest scorende for hjemmeholdet og med højeste effektivitet på 17.

 

Real Madrid 86 – 85 Maccabi Fox Tel Aviv 

Den spanske kongeklub stod med favoritværdigheden på hånden, men israelske Maccabi Fox Tel Aviv bød i særdeleshed Madrid-klubben op til dans.

De to hold fulgtes godt ad det meste af kampen. Efter en stor kamp af Scottie Wilbekin bragte guarden gæsterne foran med to point med 10 sekunder igen, men en vanvittig trepointsscoring på signalet fra Jaycee Carroll gav værterne sejren på 86-85.

Wilbekin blev topscorer med 22 point og havde en flot effektivitet på 27. Jordan Mickey var bedste mand for Real Madrid med 16 point og en imponerende effektivitet på 30.

 

CSKA Moskva 79 – 68 Bayern München 

Det russiske storhold har haft en svær start i den hjemlige liga, men i EuroLeague er det i de første to runder blevet til fuldt hus. Bayern München blev sendt hjem til Tyskland med et nederlag på 79-68.

CSKA Moskva vandt alle fire perioder, og det var kun takket være en god slutspurt fra gæsterne, at nederlaget ikke blev større.

Den tidligere NBA-profil, Greg Monroe, leverede endnu en brandkamp med 17 point, ti rebounds og en effektivitet på 27. Will Clyburn blev topscorer for hjemmeholdet med 15 point, mens Johannes Voigtmann leverede en double-double med ti point og 12 rebounds.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Real Madrids 13-årige stortalent Mahamadou Landoure høstede stor opmærksomhed, da han i den spanske U14-pokalfinale leverede svimlende 56 point, 33 rebounds og fem blocks...

NBA

For de fleste danske NBA fans var kalenderåret 2022 en ‘’dream come true’’, da Gabriel ´Iffe´ Lundberg fik debut og senere hen fik scoret...

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

Nyhedsoversigt

Iffe Lundberg er angiveligt tæt på nyt eventyr, som denne gang kan sende ham en tur til et af Europa’s bedste klubhold.

Crvena Zvezda

Crvena Zvezda møder stor kritik, efter de søndag ikke tog del i en protest mod den russiske invasion af Ukraine.