fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Partizan chokerede Istanbul

Fenerbahce er i år en af favoritterne til at tage Euroelague titlen. Med en sejr torsdag aften over serbiske Partizan kunne de sikre sig førstepladsen i gruppen, men serberne chokerede Istanbul, og fik en sejr med hjem til Beograd.

Dusko Vujosevic - Rudolf Getel - Flickr

Partizan er kendt for deres evne til at udvikle unge spillere. I år har man igen en stamme af dygtige unge spillere, heriblandt franske Joffrey Lauvergne der er Euroleague’s bedste rebounder med 9,8 rebounds pr kamp. Et navn man dog helt klart kommer til at høre om i fremtiden er serbernes 21 årige Bogdan Bogdanovic, der allerede nu kan siges at være en af Europas bedste spillere. Lauvergne og Bogdanovic havde henholdsvis 18 og 19 point for Partizan.

Serberne var stort set foran hele første halvleg, før at tyrkerne i anden halvleg tog lidt over. Kampen var utrolig tæt til det sidste, før en ”straffekast” afslutning afgjorde kampen. Nemanja Bjelica kunne med hans 3’er til 77-79 kun sætte punktum på et skuffende nederlag for tyrkerne.

Se Tarence Kinsey gøre det onde ved hans tidligere holdkammerater fra Fenerbahce, med et fremragende block:

Topscorer for Partizan blev amerikanske Tarence Kinsey med 20 point. For Fenerbahce var den bosnisk fødte tyrkiske landsholdspiller Emir Preldzic suværen med 21 point 6 rebounds 7 assist.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Situationen er at Fenerbahce med nederlaget har bragt sin førsteplads i fare. Hvis de taber til Nanterre i den sidste runde, samtidig med at Barcelona vinder deres kamp så ryger de en plads ned. Partizan derimod kan med en sejr over CSKA på hjemmebane, eller en eventuel hjælpende hånd fra Fenerbahce sikre sig videre avancement i Euroleague.

(Foto: Rudolf Getel – Flickr)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste - og afgørende - kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...

EuroLeague

Tirsdag starter Maria Jespersen og hendes nye arbejdsgiver, ACS Sepsi-SIC, på kvalifikationen til Euroleague, hvor en plads i det fineste selskab i europæisk basketball...