fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Juan Carlos Navarro skriver Euroleague historie i denne uge

Man kan enten hade eller elske ham, men en ting er sikkert. På fredag skriver “La Bomba” sig ind i historiebøgerne i Euroleague.

Juan Carlos Navarro - darthpedrius - Flickr

Den spanske landsholdsguard fra FC Barcelona har i over et årti været et ikon i europæisk basketball, og på fredag indleder han en ny kapitel efter 13 sæsoner i Euroleague med to titler i 2003 og 2010.

Læs også: 42 point på 20 minutter – Jacob Pullen slår 3-pointsrekorden i den spanske liga

Når FC Barcelona fredag aften tager i mod de forsvarende Euroleague mestre Olympiacos, skriver Juan Carlos Navarro sig ind i historiebøgerne som den spiller med flest kampe i den bedste europæisketurnering, Euroleague.

Det bliver kamp nummer 253 for den 33-årige spanier, der dermed stryger forbi græske Teo Papalukas. Navarro er desuden hele 7 gange blevet nomineret til All-Euroleague Team.

Catalaneren der er født og opvokset i netop den catalanske hovedstad, debuterede for FC Barcelona tilbage i 1997. I 2007 tog han et enkelt år i NBA (Memphis Grizzlies), hvor han rent faktisk kom på NBA All-Rookie Second Team, før han igen vendte hjem til Barcelona i 2008, hvor han har været lige siden.

Annonce. Scroll for at læse videre.

(Foto: darthpedrius – Flickr)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

FC Barcelona

Andreas Rosenkranz Holst er fortid i FC Barcelona, efter de to parter har valgt at afbryde samarbejdet efter knap halvandet år.

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste - og afgørende - kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...