fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Iffe Lundberg stjæler showet i sejr mod Barcelona

Iffe Lundberg tog teten, da Virtus Segafredo Bologna torsdag var på besøg hos FC Barcelona. Det spanske mandskab fik ørene i maskinen og tabte til italienerne med 75-83.

Foto: Virtus Segafredo Bologna/Matteo Marchi

Den danske Virtus Segafredo Bologna-stjerne Iffe Lundberg var kampens helt store oplevelse, da det italienske mandskab torsdag aften var på besøg hos de spanske giganter FC Barcelona i Euroleague.

Virtus Bologna overraskede mod forhåndsfavoritterne fra Catalonien og sejrede med 75-83. Det er første gang siden 2001, at Virtus Bologna kan forlade Barcelona med en sejr i bagagen.

Sejren kom i hus efter en stor præstation af den tidligere Phoenix Suns-spiller, der skabte store problemer for Barça, der trods nederlaget i skrivende stund ligger på andenpladsen i Europas mest prestigefylde turnering.

Iffe Lundberg leverede 20 point, to assists og hele fem steals i kampen, hvilket gjorde ham til opgørets topscorer og den spiller med flest steals. Lundberg fik 23 minutter på gulvet.

Artiklen fortsætter under tweetet

F.C Barcelona-stjernen Nikola Mirotic, der fra 2014-19 spillede i NBA, stod for ni point.

Med sejren ligger Lundberg og co. på 12. pladsen i Euroleague med otte sejre og ni nederlag. For at få en billet til det forjættede land, Euroleague-slutspillet, skal Bologna slutte i top otte.

Det er anden gang i denne sæson, at Iffe Lundberg er rystende god og hjælper sit hold til en overraskende sejr mod en af de spanske mastodonter.

Tilbage i slutningen af oktober var det den spanske hovedstadsklub Real Madrid, der blev nedlagt af et Virtus Bologna-hold med Iffe Lundberg i spidsen. Også dengang var Bologna-danskeren holdets topscorer. Du kan læse mere om den kamp lige her.

Se Lundbergs highlights fra kampen herunder:

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Baskonia

Baskonia må klare sig uden deres stjernespiller Chima Moneke, når de fredag aften møder Virtus Segafredo Bologna i en kamp om den sidste plads...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Bakken Bears

Bakken Bears´ 17-årige stjerneskud Frederik Drejer Erichsen kom godt fra land til ungdomsturneringen Adidas Next Generation Tournament i Dubai, da han med 11 point...

Armani Milano

Det danske landsholdsemne Shavon Shields skrev tidligere på ugen historie, da han med ti point mod AS Monaco blev den mest scorende EA7 Emporio...

Bakken Bears

Frederik Drejer Erichsen skal i den kommende weekend deltage i ungdommens EuroLeague i Dubai, hvor han kommer til at møde nogle af Europas største...

EuroLeague

Der er måske en stor (!) pose penge på vej til EuroLeague fra Dubai, der angiveligt drømmer om at blive værter for EuroLeague´s Final...

Eurobasket

Det er en ærgerlig fornemmelse, basketekspert Morten Stig Jensen sidder tilbage med, efter Danmark mandag aften tabte til Finland med 89-85.

Eurobasket

Den finske landstræner Lassi Tuovi arbejder til dagligt sammen med den danske stjerne Iffe Lundberg i Virtus Segafredo Bologna, og det skulle i høj...