fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Iffe Lundberg stjæler showet i sejr mod Barcelona

Iffe Lundberg tog teten, da Virtus Segafredo Bologna torsdag var på besøg hos FC Barcelona. Det spanske mandskab fik ørene i maskinen og tabte til italienerne med 75-83.

Foto: Virtus Segafredo Bologna/Matteo Marchi

Den danske Virtus Segafredo Bologna-stjerne Iffe Lundberg var kampens helt store oplevelse, da det italienske mandskab torsdag aften var på besøg hos de spanske giganter FC Barcelona i Euroleague.

Virtus Bologna overraskede mod forhåndsfavoritterne fra Catalonien og sejrede med 75-83. Det er første gang siden 2001, at Virtus Bologna kan forlade Barcelona med en sejr i bagagen.

Sejren kom i hus efter en stor præstation af den tidligere Phoenix Suns-spiller, der skabte store problemer for Barça, der trods nederlaget i skrivende stund ligger på andenpladsen i Europas mest prestigefylde turnering.

Iffe Lundberg leverede 20 point, to assists og hele fem steals i kampen, hvilket gjorde ham til opgørets topscorer og den spiller med flest steals. Lundberg fik 23 minutter på gulvet.

Artiklen fortsætter under tweetet

F.C Barcelona-stjernen Nikola Mirotic, der fra 2014-19 spillede i NBA, stod for ni point.

Med sejren ligger Lundberg og co. på 12. pladsen i Euroleague med otte sejre og ni nederlag. For at få en billet til det forjættede land, Euroleague-slutspillet, skal Bologna slutte i top otte.

Det er anden gang i denne sæson, at Iffe Lundberg er rystende god og hjælper sit hold til en overraskende sejr mod en af de spanske mastodonter.

Tilbage i slutningen af oktober var det den spanske hovedstadsklub Real Madrid, der blev nedlagt af et Virtus Bologna-hold med Iffe Lundberg i spidsen. Også dengang var Bologna-danskeren holdets topscorer. Du kan læse mere om den kamp lige her.

Se Lundbergs highlights fra kampen herunder:

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

NBA

Natten til mandag den 4. april 2022 skete det endelig. Iffe Lundberg opnåede sin livslange drøm, og mange, formentligt søvnige danskere, kunne endelig se...

NBA

For de fleste danske NBA fans var kalenderåret 2022 en ‘’dream come true’’, da Gabriel ´Iffe´ Lundberg fik debut og senere hen fik scoret...

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen spillede endnu en god kamp, da Adidas Next Generation Tournament lørdag fortsatte. Danskerens mandskab sluttede gruppespillet med en...

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...

NBA

Klumme: Det har været endnu et fantastisk år i NBA. Vi kigger tilbage på de største øjeblikke, som har været definerende for 2022.

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.