fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Magisk aften: Iffe Lundberg sænkede Real Madrid

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 – en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Foto: Virtus Segafredo Bologna/Matteo Marchi

Virtus Segafredo Bologna, med den danske landsholdsstjerne Iffe Lundberg i startopstillingen, var på en svær opgave, da de torsdag aften gæstede WiZink Center, hvor de forsvarende spanske mestre Real Madrid ventede.

Real Madrid, der lige nøjagtigt missede Euroleague-titlen til tyrkiske Anadolu Efes i sidste sæson, gik ind til indeværende Euroleague-sæson som en af favoritterne til at gå hele vejen. Derfor var der i torsdagens brag i den spanske hovedstad ingenlunde tid til at hvile på laurbærrene for Lundberg og kompagni

Foran 7099 mennesker leverede den danske guard en præstation af høj kaliber. Lundberg blev italienernes topscorer med 18 point og havde dertil tre assists og et enkelt steal på 26 minutter.

Virtus Bologna slog kongeklubben fra Madrid med 92-95. Sejren var Bolognas anden i Euroleague i denne sæson.

Kampens topscorer var Real Madrids Gabriel Deck med 28 point.

Se danskerens highlights fra kampen herunder:

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Der er måske en stor (!) pose penge på vej til EuroLeague fra Dubai, der angiveligt drømmer om at blive værter for EuroLeague´s Final...

Eurobasket

Det er en ærgerlig fornemmelse, basketekspert Morten Stig Jensen sidder tilbage med, efter Danmark mandag aften tabte til Finland med 89-85.

Eurobasket

Den finske landstræner Lassi Tuovi arbejder til dagligt sammen med den danske stjerne Iffe Lundberg i Virtus Segafredo Bologna, og det skulle i høj...

Eurobasket

Det var en ganske tilfreds Iffe Lundberg, Fullcourt.dk mødte, efter Danmarks sejr over Georgien i kvalifikationen til EM 2025. Hør fra Danmark-stjernen her.

Nyhedsoversigt

I denne artikel kigger vi på de danske landsholdsspilleres sæson inden kampene mod Georgien og Finland.

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...

Nyhedsoversigt

Shavon Shields misser de kommende landskampe mod Georgien og Finland, da han har brug for at restituere ovenpå en skade.

Internationalt

Virtus Segafredo Bologna er ude af den italienske pokalturnering efter et kvartfinalenederlag til UnaHotels Reggio Emilia på 72-81.