fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Iffe Lundberg leverer god indsats i comeback-kamp for Virtus Bologna – hyldes af fans

Søndag aften var Iffe Lundberg tilbage i Virtus Bologna-uniformen efter måneders uvished om fremtiden, og danskeren leverede en imponerende præstation i sin comeback-kamp.

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

Søndag aften gjorde den danske landsholdsstjerne Iffe Lundberg comeback for Virtus Bologna, da Openjobmetis Varese blev besejret med 115-84.

Sæson 2022/23 fik et ærgerligt punktum for Iffe Lundberg, der under Sergio Scariolo´s ledelse i Virtus Bologna var røget ud i kulden. Lundberg var blevet bænket af den italienske cheftræner under hele slutspillet og kunne se ind i en off-season præget af stor usikkerhed om fremtiden.

I løbet af sommeren var der godt gang i den italienske rygtebørs angående Iffe Lundbergs fremtid. Medier fra Italien kunne berette om interesse fra både israelske og tyrkiske klubber, men efter Sergio Scariolo blev fyret i Bologna og erstattet af landsmanden Luca Banchi blev rygterne om Lundbergs fremtid i Bologna så småt manet til jorden.

De mange måneders uvished om fremtiden kulminerede søndag aften, da Iffe Lundberg i slutningen af første periode mod Openjobmetis Varese checkede ind til sine første minutter i Bologna-trøjen i mere end fem måneder til stor begejstring for de mange Bologna-fans på lægterne, der hyldede den danske landsholdsspiller.

Virtus-tilhængerne gav danskeren en stående ovation og bød ham velkommen tilbage til hjemmebanen PalaDozza.

Artiklen fortsætter under opslaget

I alt blev det til 14 minutter på gulvet for Iffe Lundberg, der gjorde comeback med stil. Danskeren sluttede med 11 point, fire assists og to rebounds og lignede ingenlunde en spiller, der var påvirket af de mange måneders spekulationer.

“Det er rart at være tilbage på banen. Jeg havde ikke spillet en kamp for klubben i fem måneder,” sagde Iffe Lundberg efter kampen til DAZN ifølge Sportando.

“Vi spillede i et godt tempo og lykkedes med at sejre. Jeg synes, der var positive tegn i aften. Vi spillede mod et meget godt hold, som vi har stor respekt for. Vi forsøger at forbedre os kamp efter kamp, ​​og i dag tog vi et skridt fremad,”

Næste kamp på programmet for Virtus Bologna er fredag den 13. oktober, hvor Iffe Lundberg og co. skal en tur til Monaco og møde Mike James, Kemba Walker og resten af AS Monaco-mandskabet.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.