fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Virtus Bologna præsenterer ny cheftræner

Virtus Bologna har fredag aften offentliggjort Sergio Scariolos erstatning i form af Luca Banchi.

Foto: fiba.basketball

Opdateres…

Mindre end ti timer efter, at Virtus Bologna offentliggjorde, at de havde fyret cheftræner Sergio Scariolo, har de erstatningen klar.

Fredag aften har de nemlig præsenteret italienske Luca Banchi som ny cheftræner.

Det skriver de på deres hjemmeside.

Banchi, der blev kåret som turneringens træner til VM 2023, hvor han stod i spidsen for Letland, er blevet udstyret med en kontrakt, der løber til den 30. juni 2025.

Banchi har været landstræner for Letland siden 2021 og førte landet til en flot femteplads ved det netop afsluttede VM. Ved siden af landstrænerjobbet var Banchi i sidste sæson cheftræner for SIG Strasbourg.

Derudover har han i de senere år været forbi Pesaro som cheftræner og Long Island Nets, Brooklyn Nets´ NBA G League-hold, som assistenttræner.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Baskonia

Baskonia må klare sig uden deres stjernespiller Chima Moneke, når de fredag aften møder Virtus Segafredo Bologna i en kamp om den sidste plads...

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.