fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Iffe Lundberg delt topscorer i storsejr mod AS Monaco

Iffe Lundberg toppede scoringstavlen med 14 point, da Virtus Segafredo Bologna fredag aften udspillede AS Monaco med 59-83.

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

Var det en kæmpe brøler at bænke Iffe Lundberg i sidste sæsons slutspil i Lega Basket Serie A?

Det spørgsmål sidder manden bag beslutningen, den nu forhenværende Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo, sikkert og grubler over i disse dage.

Den danske landsholdsstjerne har nemlig fået en god start på sæson 2023/24.

Fredag spillede Iffe Lundberg sin anden kamp i Bologna-trøjen i denne sæson, da Lundberg og co. havde taget turen til Monaco, hvor AS Monaco, der dog var uden deres nye stjerneindkøb Kemba Walker, ventede.

Virtus Segafredo Bologna var AS Monaco overlegne og sejrede med de komfortable cifre 59-83 foran 4,000 Monaco-tilhængere. En af de spillere, der virkeig gjorde en forskel, var netop Iffe Lundberg, der leverede 14 point, fire rebounds og fire assists. Den 28-årige dansker var en af banens bedste og viste igen, hvad han er i stand til på det højeste plan i Europa.

Lundberg var delt topscorer i kampen med Monaco-superstjernen Mike James, der også satte 14 point på tavlen. Lige i hælene på James og Lundberg var Bologna-holdkammeraten Marco Belinelli, der scorede 13 point.

Iffe Lundberg fik sin sæsondebut i sidste weekend, da Virtus Bologna besejrede Varese i den hjemlige liga. Den præstation kan du læse om her.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.