fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Alba Berlin

Holdkammerat lovpriser Iffe Lundberg: “Når det spidser til, leverer han altid for os”

Virtus Segafredo Bologna-spilleren Bryan Dunston kastede efter fredagens kamp mod ALBA Berlin roser efter Iffe Lundberg, der i denne sæson har vist klassen for Virtus Bologna i kampe, hvor det spidser til.

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

Sæsonen igennem har Iffe Lundberg leveret adskillige clutch-scoringer, der har vundet kampe for Virtus Segafredo Bologna. Det skete senest, da Virtus Segafredo Bologna tidligere på ugen fik besøg af tyske FC Bayern München i EuroLeague.

Mod Bayern ramte den danske landsholdsstjerne nemlig en lang toer med blot fem sekunder tilbage af kampen, og scoringen slukkede håbet for gæsterne fra München.

Fredag aften var Lundberg og Bologna tilbage i aktion i EuroLeague, og igen fik danskeren en hovedrolle – dog ikke med en kampafgørende scoring i denne omgang.

I stedet kom Bologna-profilen ind sent i tredje periode på et tidspunkt, hvor italienerne havde det meget svært mod ALBA Berlin, og leverede et stærkt indhop.

Virtus Bologna sejrede med 68-83, og efter kampen blev Lundbergs holdkammerat Bryan Dunston, der blev kåret som Adidas Player of the Game, spurgt ind til Lundbergs gode spil i tredje periode samt den kampafgørende scoring mod Bayern tidligere på ugen af Euroleague TV.

“Han (Iffe Lundberg, red.) er en fantastisk spiller. Han er vores mand, når der skal tages et stort skud, for vi ved, at han ikke er bange for at tage dem. Og han rammer dem også ofte. Når det spidser til, leverer han altid for os,” fortalte den to gange tidligere EuroLeague-mester til EuroLeague TV.

Iffe Lundberg noterede sig for 11 point, tre rebounds og én assist i sejren mod det tyske hovedstadshold. Lundberg havde derudover den bedste +/- af alle i kampen. Bologna vandt med 19 point i de minutter, den danske landsholdsstjerne var på banen

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Den finske landstræner Lassi Tuovi arbejder til dagligt sammen med den danske stjerne Iffe Lundberg i Virtus Segafredo Bologna, og det skulle i høj...

Eurobasket

Det er en profilspækket finsk trup, Danmark kl. 17:30 møder på udebane. Se hvilke 12 Finland har udtaget til opgøret her.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Eurobasket

Det var en ganske tilfreds Iffe Lundberg, Fullcourt.dk mødte, efter Danmarks sejr over Georgien i kvalifikationen til EM 2025. Hør fra Danmark-stjernen her.

Eurobasket

Fredag aften kl. 18.30 tørner Danmark sammen med Georgien i den første kamp i kvalifikationen til EM 2025. Følg kampen her.

Nyhedsoversigt

I denne artikel kigger vi på de danske landsholdsspilleres sæson inden kampene mod Georgien og Finland.

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...