fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Alba Berlin

Holdkammerat lovpriser Iffe Lundberg: “Når det spidser til, leverer han altid for os”

Virtus Segafredo Bologna-spilleren Bryan Dunston kastede efter fredagens kamp mod ALBA Berlin roser efter Iffe Lundberg, der i denne sæson har vist klassen for Virtus Bologna i kampe, hvor det spidser til.

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

Sæsonen igennem har Iffe Lundberg leveret adskillige clutch-scoringer, der har vundet kampe for Virtus Segafredo Bologna. Det skete senest, da Virtus Segafredo Bologna tidligere på ugen fik besøg af tyske FC Bayern München i EuroLeague.

Mod Bayern ramte den danske landsholdsstjerne nemlig en lang toer med blot fem sekunder tilbage af kampen, og scoringen slukkede håbet for gæsterne fra München.

Fredag aften var Lundberg og Bologna tilbage i aktion i EuroLeague, og igen fik danskeren en hovedrolle – dog ikke med en kampafgørende scoring i denne omgang.

I stedet kom Bologna-profilen ind sent i tredje periode på et tidspunkt, hvor italienerne havde det meget svært mod ALBA Berlin, og leverede et stærkt indhop.

Virtus Bologna sejrede med 68-83, og efter kampen blev Lundbergs holdkammerat Bryan Dunston, der blev kåret som Adidas Player of the Game, spurgt ind til Lundbergs gode spil i tredje periode samt den kampafgørende scoring mod Bayern tidligere på ugen af Euroleague TV.

“Han (Iffe Lundberg, red.) er en fantastisk spiller. Han er vores mand, når der skal tages et stort skud, for vi ved, at han ikke er bange for at tage dem. Og han rammer dem også ofte. Når det spidser til, leverer han altid for os,” fortalte den to gange tidligere EuroLeague-mester til EuroLeague TV.

Iffe Lundberg noterede sig for 11 point, tre rebounds og én assist i sejren mod det tyske hovedstadshold. Lundberg havde derudover den bedste +/- af alle i kampen. Bologna vandt med 19 point i de minutter, den danske landsholdsstjerne var på banen

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.

EuroLeague

Ligesom Iffe Lundberg blev den franske landsholdsspiller Frank Ntilikina torsdag offentliggjort som ny spiller hos KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.