fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bayern Munich

Formstærke Iffe Lundberg blev igen helten for Bologna, da han gjorde det onde ved Bayern München

Iffe Lundberg afgjorde igen kampen for Virtus Segafredo Bologna, der onsdag aften vandt en tæt kamp mod FC Bayern München.

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

For under en uge siden var den danske Virtus Segafredo Bologna-profil Iffe Lundberg kampafgørende, da han var sit holds topscorer og samtidig satte en vigtig scoring med under 20 sekunder tilbage af opgøret mod Partizan Mozzart Bet Beograd.

Onsdag aften gjorde den danske landsholdsstjerne det så igen, igen, da Bologna mødte et veloplagt Bayern München-mandskab.

Gæsterne fra Tyskland leverede en flot præstation og var foran i størstedelen af kampen, men takket være en iskold Iffe Lundberg sejrede Virtus Bologna igen i EuroLeague.

Iffe Lundberg er synonym med clutch

Med under otte minutter tilbage af Bolognas første EuroLeague-brag i 2024 var de bagud med otte point, og italienerne var på vej mod sæsonens sjette nederlag i EuroLeague og første nederlag på hjemmebane i otte kampe i Europas stærkeste turnering.

Men denne sæsons Virtus Bologna-trup har en helt særlig evne til at komme tilbage i kampe, selvom det indtil da har set sort ud, og denne evne kom nok engang til udtryk med fuld vigør.

Først indledte Daniel Hackett og Isaia Cordinier jagten på et sent comeback i kampen med en række store spil, der gjorde det til en ét points kamp.

Begge mandskaber fightede de næste minutter, hvor Bologna var bedst, men Bayern lagde sig ikke ned, selvom hjemmeholdet havde momentum og de dedikerede Virtus-fans skabte en fremragende kulisse i Virtus Segafredo Arena.

Og disse fans fik en afslutning på kampen, der var billetprisen værd, da Iffe Lundberg tog sit hold på sine skuldre og med fem sekunder tilbage ramte en lang toer, der afgjorde kampen.

Den danske guard var atter clutch og gjorde forskellen for sit hold i kampens døende sekunder.

Du kan se Lundbergs vilde scoring her: 

“Basketball er et simpelt spil. Ti mænd jagter bolden gennem 40 minutter, og til sidst sikrer Iffe Lundberg sejren,” skrev Bologna på X efter kampen, og det udsagn passer meget godt på flere af holdets kampe i denne sæson.

Udover Bayern München har FC Barcelona, AS Monaco og førnævnte Partizan Mozzart Bet Beograd oplevet en clutch Iffe Lundberg på nært hold.

Virtus Bologna vandt kampen med 85-83 og ligger fortsat alene på andenpladsen i EuroLeague. Iffe Lundberg sluttede kampen med ni point.

Kampens topscorertitel gik til gæsternes Carsen Edwards med 22 point.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

EuroLeague

Ligesom Iffe Lundberg blev den franske landsholdsspiller Frank Ntilikina torsdag offentliggjort som ny spiller hos KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.

EuroLeague

Iffe Lundberg har skrevet under på en toårig aftale med det serbiske EuroLeague-hold KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Internationalt

Dansk-Amerikanske Shavon Shields sikrer sit tredje mesterskab i træk for Milano.

Armani Milano

Milano sikrede sig sejren i en intens og nervepirrende kamp 3 mod Virtus Bologna i går.

Armani Milano

Lørdag aften bragede Virtus Bologna og Olimpia Milano sammen i kamp 2 af finaleserien, som Bologna denne gang vandt med 72-64. Serien står nu...