fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Hjemmeholdene tog første stik i playoffs

De fire hjemmehold Barcelona, CSKA, Real Madrid og Olympiacos vandt alle i første kamp af Euroleague Playoffs. Både Barcelona og de forsvarende mestre Olympiacos blev presset til det sidste, og kun CSKA og Real Madrid vandt uden de store problemer.

Den helt store helt for Olympiacos i sidste års finale Georgios Printezis, spillede en fremragende kamp imod tyrkiske Efes da han bidrog med 26 point i Olympiacos’s sejr over tyrkerne. Tyrkerne skabte mange problemer for grækerne, men værd er det at bide mærke i at det nu er den fjerde kamp i streg Efes taber. Efter en imponerende start på TOP16, tabte Efes deres sidste tre kampe og tabte altså nok en gang i Athen onsdag aften.

Real Madrid og CSKA havde ikke de store problemer mod henholdsvis Maccabi og Caja Laboral, da begge mandskaber vandt sikkert. Især Maccabi fik en stor basketlektion af spanske Real Madrid, da de måtte se sig besejret med hele 26 point. Lidt anderledes var det for Caja Laboral, der fik reddet æren i slutningen af kampen og ”kun” tabte med 11.

Mest interessant var det i Barcelona hvor hjemmeholdet tog imod græske Panathinaikos. Panathinaikos har haft en solid sæson hidtil, taget i betragtning at stort set hele holdet er udskiftet inklusiv trænerteamet. Modsat har Barcelona haft en forrygende sæson i Euroleague ind til videre hvor de blot har tabt 2 ud af 24 kampe. Der skulle dog overtid til i kampen før en vinder blev fundet. Juan Carlos Navarro var manden der afgjorde kampen som så mange gange før. Ved stillingen 69-70 til gæsterne, sender den lille spanier en treer af sted hvilket giver Barcelona sejren på 72-70.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Barcelona – Panathinaikos 72:70(OT) / Navarro 14 point – Lasme & Gist 14 point /
Real Madrid – Maccabi 79:53 / Fernandez 15 point – Hickman 9 point /
Olympiacos – Efes 67:62 / Printezis 26 point – Gonlum 17 point /
CSKA – Caja Laboral 89:78 / Weems 19 point, Teodosic 17 point – Causeur 17 point /

Serierne spilles bedst af 5, og kamp nr.2 spilles allerede torsdag og fredag aften.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste - og afgørende - kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...

EuroLeague

Tirsdag starter Maria Jespersen og hendes nye arbejdsgiver, ACS Sepsi-SIC, på kvalifikationen til Euroleague, hvor en plads i det fineste selskab i europæisk basketball...