fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Fenerbahce: Nando De Colo ude i 3-4 uger

Fredag aften pådrog den tidligere EuroLeague MVP, Nando De Colo, sig en muskelskade i læggen, der nu holder den franske guard ude i flere uger.

Den tidligere All-EuroLeague guard og MVP, Nando De Colo, måtte fredag aften udgå af Fenerbahces EuroLeague kamp mod Khimki Moskva med en skade i højre lægmuskel.

Fenerbahce vandt fredagens opgør mod Khimki Moskva 83-71, men det tyrkiske storhold må nu undvære deres topscorer de næste 3-4 uger.

“Nando De Colo er begyndt i behandling på grund af en muskelskade i den højre læg. Vi forventer, at vores spiller vender tilbage til træning om 3-4 uger”, udtalte Fenerbahces holdlæge i en pressemeddelelse fra klubben selv.

Nando De Colo snittede før 7. spillerunde 14.8 point, 4.2 assists og 4.0 rebounds per kamp, og vil uden tvivl blive en svær mand at erstatte i den normale startopstilling.

Skaden betyder at den alsidige guard som minimum misser Fenerbahces næste tre kampe i EuroLeague mod FC Barcelona, TD Systems Baskonia Vitoria-Gasteiz og Real Madrid.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

BK Amager

Tirsdag aften var der igen kamp i Kvindebasketligaen. Her tog BK Amager imod BMS Herlev i den sidste kamp inden playoff. Det var derfor...

NCAA

Ifølge politiet i Tuscaloosa, Alabama, medbragte Brandon Miller hans nu tidligere holdkammerat Darius Miles en pistol, der blev brugt til at dræbe den 23-årige...

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

NBA

Bronny James har taget et stort spring i denne sæson for Sierra Canyon. Han anses nu for at være et top 10 valg i...

Eurobasket

Søndag aften spillede det danske kvindelandshold deres sidste kamp i FIBA Women’s EUROBASKET 2023 Qualifiers, da de på udebane mødte Montenegro. De danske kvinder...

NCAA

Oklahoma og Texas skal fra næste sæson spille i den konkurrencedygtige konference SEC.

EuroLeague

Iffe Lundberg er blevet sin skade kvit og er torsdag aften med, når Virtus Segafredo Bologna møder F.C. Barcelona.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen spillede endnu en god kamp, da Adidas Next Generation Tournament lørdag fortsatte. Danskerens mandskab sluttede gruppespillet med en...