fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

EuroLeague fortsætter sanktionerne

Der bliver langet straffe over disken fra EuroLeague, der har måtte se sig nødsaget til at sanktionere trænerne fra Barcelona og Anadolu Efes Istanbul.

EuroLeagues disciplinærudvalg er i øjeblikket på overarbejde. Utallige sager er havnet på skrivebordet, og nu er de to cheftrænere for henholdsvis Barcelona og Anadolu Efes, Svetislav Pesic og Ergin Ataman, kommet i søgelyset efter de to holds indbyrdes opgør i kamp fire.

Barcelona endte med at vinde 82-72 og bringe opgøret ud i en altafgørende kamp fem Efterfølgende er Pesic og Ataman begge sanktioneret for manglende respekt mod dommerne. Pesic er med en advarsel sluppet billigst, mens Ataman skal betale en bøde på 7.000 euro.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Real Madrids Facundo Campazzo er efter en række flotte præstationer i november blevet kåret som månedens spiller i Euroleague.

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede. 

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

EuroLeague

Virtus Segafredo Bolognas Toko Shengelia er blevet kåret som månedens spiller for oktober. Virtus Bologna vandt fire ud af fem kampe i den forgangne...

EuroLeague

Iffe Lundberg toppede scoringstavlen med 14 point, da Virtus Segafredo Bologna fredag aften udspillede AS Monaco med 59-83.

EuroLeague

Søndag aften var Iffe Lundberg tilbage i Virtus Bologna-uniformen efter måneders uvished om fremtiden, og danskeren leverede en imponerende præstation i sin comeback-kamp.

EuroLeague

Iffe Lundbergs transfersaga i Bologna har angiveligt taget en drejning, efter klubben har fået en ny cheftræner.