fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Drama i Bologna: Iffe Lundberg afgører ny kamp i EuroLeague

Iffe Lundberg gjorde igen det onde ved Partizan Mozzart Bet Belgrade, da Virtus Segafredo Bologna fredag aften sejrede i EuroLeague på dramatisk vis.

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

Tre ting er sikre her i tilværelsen.

Døden, skat og at Iffe Lundberg er iskølig i crunch time

Sidstnævnte blev atter bevist fredag aften, da den danske landsholdsstjerne leverede endnu en pragtpræstation for Virtus Segafredo Bologna mod Partizan Mozzart Bet Belgrade i EuroLeague.

Når det spidser til for Bologna, ender bolden i danske hænder, og fredagens kamp var ingen undtagelse.

Udover at være topscorer med 20 point for Bologna viste Lundberg nemlig nok engang, at han er indbegrebet af clutch, da han med 35 sekunder tilbage af kampen bragte Bologna foran med ét point, 82-81, med en uhyre vigtig trepointsscoring.

Artiklen fortsætter under opslaget

Presset var stort, men som så mange gange før i denne sæson viste Iffe Lundberg, at han trives under pres.

Og således blev Lundberg igen, igen helten for Bologna, der slog gæsterne fra Beograd med 88-84. Det er anden gang i sæsonen, at Partizan Belgrade må gå slukøret fra en EuroLeague-kamp på grund af en storsprudlende Iffe Lundberg.

Lundberg pyntede på sin i forvejen flotte statline med fem rebounds, to assists og et enkelt steal. Alene i fjerde periode scorede Lundberg 11 point.

Det er fjerde gang i EuroLeague i denne sæson, at Bologna-danskeren afgører en kamp for den italienske mastodont, da han tidligere har sænket FC Barcelona, FC Bayern München og Partizan Belgrade, der nu har oplevet danskerens clutch-gen på nært hold ad to omgange.

Se highlights fra kampen herunder:

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Det er en profilspækket finsk trup, Danmark kl. 17:30 møder på udebane. Se hvilke 12 Finland har udtaget til opgøret her.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Eurobasket

Det var en ganske tilfreds Iffe Lundberg, Fullcourt.dk mødte, efter Danmarks sejr over Georgien i kvalifikationen til EM 2025. Hør fra Danmark-stjernen her.

Eurobasket

Fredag aften kl. 18.30 tørner Danmark sammen med Georgien i den første kamp i kvalifikationen til EM 2025. Følg kampen her.

Nyhedsoversigt

I denne artikel kigger vi på de danske landsholdsspilleres sæson inden kampene mod Georgien og Finland.

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...

Eurobasket

Danmark tager fredag imod Georgien i kvalifikationen til EM 2025, og det bliver med en Iffe Lundberg i storform, fortæller basketekspert Morten Stig Jensen.