fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Drama i Bologna: Iffe Lundberg afgører ny kamp i EuroLeague

Iffe Lundberg gjorde igen det onde ved Partizan Mozzart Bet Belgrade, da Virtus Segafredo Bologna fredag aften sejrede i EuroLeague på dramatisk vis.

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

Tre ting er sikre her i tilværelsen.

Døden, skat og at Iffe Lundberg er iskølig i crunch time

Sidstnævnte blev atter bevist fredag aften, da den danske landsholdsstjerne leverede endnu en pragtpræstation for Virtus Segafredo Bologna mod Partizan Mozzart Bet Belgrade i EuroLeague.

Når det spidser til for Bologna, ender bolden i danske hænder, og fredagens kamp var ingen undtagelse.

Udover at være topscorer med 20 point for Bologna viste Lundberg nemlig nok engang, at han er indbegrebet af clutch, da han med 35 sekunder tilbage af kampen bragte Bologna foran med ét point, 82-81, med en uhyre vigtig trepointsscoring.

Artiklen fortsætter under opslaget

Presset var stort, men som så mange gange før i denne sæson viste Iffe Lundberg, at han trives under pres.

Og således blev Lundberg igen, igen helten for Bologna, der slog gæsterne fra Beograd med 88-84. Det er anden gang i sæsonen, at Partizan Belgrade må gå slukøret fra en EuroLeague-kamp på grund af en storsprudlende Iffe Lundberg.

Lundberg pyntede på sin i forvejen flotte statline med fem rebounds, to assists og et enkelt steal. Alene i fjerde periode scorede Lundberg 11 point.

Det er fjerde gang i EuroLeague i denne sæson, at Bologna-danskeren afgører en kamp for den italienske mastodont, da han tidligere har sænket FC Barcelona, FC Bayern München og Partizan Belgrade, der nu har oplevet danskerens clutch-gen på nært hold ad to omgange.

Se highlights fra kampen herunder:

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.

EuroLeague

Ligesom Iffe Lundberg blev den franske landsholdsspiller Frank Ntilikina torsdag offentliggjort som ny spiller hos KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.