fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSKA Moscow

CSKA-profil kåret som rundens spiller i Euroleague

CSKA Moskvas Will Clyburn er kåret som Most Valuable Player i runde 5 i Euroleague.

31-årige Will Clyburn spillede en flot kamp mod Olympiacos Piraeus fredag aften i Euroleague. CSKA Moskva besejrede det græske mandskab med 88-82, og Clyburn havde en stor andel i sejren til den russiske mastodont. Clyburn leverede 29 point, 4 assists og 3 rebounds.

Clyburn´s præstation har resulteret i, at han er blevet kåret som rundens MVP i Euroleague. Det er tredje gang i karrieren, at CSKA-forwarden er blevet kåret som rundens spiller i Euroleague. Amerikaneren har 145 Euroleague-kampe på sit CV.

Danske Iffe Lundberg spillede ligeledes en flot kamp for CSKA i fredags. Lundberg noterede sig for 16 point, 3 assists og 2 steals.

Will Clyburn er den anden CSKA Moskva-spiller, der er løbet afsted med en Ugens Spiller-pris i denne sæson. I både runde to og tre var det Tornike Shengelia, der modtog prisen som MVP of the Round. Shengelia er imidlertid tvunget til at følge med fra sidelinjen minimum de næste to måneder grundet skade.

Næste gang Lundberg, Clyburn og kompagni skal i aktion er onsdag den 27. oktober, hvor de skal en tur til Frankrig og møde LDLC Asvel Villeurbanne i Euroleague.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

ASVEL

Real Madrid-profilen Guerschon Yabusele har tegnet en ny kontrakt med det spanske storhold.

CSKA Moscow

En runde i VTB United League er afsluttet, og ligaen har derfor kåret ugens hold, som har en CSKA Moskva-spiller på holdet. Se hvem...

CSKA Moscow

VTB United Leagues årlige All Star-kamp løber af stablen den 20. februar, og Iffe Lundberg kan komme med på verdensholdet - du kan stemme...

EuroLeague

Se top 10 plays fra december i Euroleague her.

CSKA Moscow

CSKA Moskva hentede tirsdag en flot sejr på 92-65 på hjemmebane mod Avtodor Saratov.

Alba Berlin

Covid-19 fortsætter med at påvirke kampene i Euroleague. Nu er endnu tre kampe aflyst.

EuroLeague

FC Barcelonas Nikola Mirotic er for anden gang i denne sæson kåret som MVP of the Month i Euroleague.

EuroLeague

Se top 10 highlights fra runde 18 i Euroleague her.