fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Barcelona slap med skrækken

Efter CSKA måtte endnu et europæisk storhold slide for sejren i Beograd mod det unge mandskab Partizan mt:s. Kampen skulle afgøres i overtid, og endnu engang måtte Partizan se sig besejret af et mere rutineret hold end dem selv. De ”sort-hvide” havde det sidste angreb i kampen, men en tidligere Partizan mt:s spiller forhindrede serberne i at skabe overraskelsen. Nathan Jawai’s block på Dejan Musli’s skud i allersidste sekund satte punktum på et drama i Pionir Hallen. Barcelona slap med skrækken og vandt kampen med cifrene 67:68, og er stadigvæk det eneste hold som er ubesejret i turneringen.

Det lignede et deja-vu for Barcelona da de for to år siden også gæstede Beograd og tabte til Partizan i overtid med næsten samme cifre (67:66), men denne gang træk de sig sejrrigt ud af kampen i modsætning til deres sidste møde. Dengang var det et lige så stort drama da kampens sidste angreb skulle afgøres ved hjælp af video.

For hjemmeholdet blev Dragan Milosavljevic med hans 14 point topscorer for Partizan, mens Barcelonas Juan Carlos Navarro blev noteret for 10 point og dermed spaniernes topscorer i kampen.

De serbiske mestre skal i den kommende runde til Tyskland hvor de med en sejr mod Bamberg kan komme videre til TOP 16. Samtidig skal de håbe på at tyrkiske Besiktas besejrer Lietuvos Rytas hjemme i Istanbul. Barcelona har til gengæld for længst sikrede sig videre avancement i turneringen, og kan på torsdag blot cementere førstepladsen i gruppen.

Øvrige resultater:

Gruppe A
Cantu – Real Madrid 76:70
Olimpija – Khimki, fredag
Panathinaikos – Fenerbahče, fredag
Stillingen: Real 6-3, Panathinaikos 5-3, Khimki 5-3, Fenerbahče 4-4, Cantu 3-6, Olimpija 2-6

Gruppe B
Prokom – Maccabi 73:89
Alba – Unicaja 63:74
Elan Chalon – Montepaschi, fredag
Stillingen: Maccabi 7-2, Unicaja 7-2, Montepaschi 5-3, Alba 4-5, Elan Chalon 2-6, Prokom 1-8

Gruppe C
Cedevita – Olympiakos 62:84
Efes – Caja Laboral, fredag
Armani – Žalgiris, fredag
Stillingen: Olympiakos 7-2, Žalgiris 6-2, Efes 5-3, Armani 3-5, Caja Laboral 2-6, Cedevita 2-7

Gruppe D
CSKA Moskva – Bešiktaš 87:72
Partizan mt:s – Barcelona 67:68
Lietuvos – Bamberg, fredag
Stillingen: Barcelona 9-0, CSKA 8-1, Bešiktaš 4-5, Bamberg 2-6, Partizan mt:s 2-7, Lietuvos Rytas 1-7

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

EuroLeague

Iffe Lundberg er blevet sin skade kvit og er torsdag aften med, når Virtus Segafredo Bologna møder F.C. Barcelona.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen spillede endnu en god kamp, da Adidas Next Generation Tournament lørdag fortsatte. Danskerens mandskab sluttede gruppespillet med en...

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...

EuroLeague

Iffe Lundberg tog teten, da Virtus Segafredo Bologna torsdag var på besøg hos FC Barcelona. Det spanske mandskab fik ørene i maskinen og tabte...

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.