fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Barcelona fortsat ubesejret, mestrene fik en sejr i Kaunas

Barcelona’s træner Xavi Pasqual kunne ikke regne med holdets stjerne Juan Carlos Navarro til denne kamp. Selv uden Navarro er Barcelona et klassemandskab i denne turnering og det forhindrede dem ikke i at nedlægge tyrkiske Bešiktaš med hele 30 point. Dermed er Barcelona stadigvæk suverænt det eneste hold der ikke har tabt en eneste kamp i turneringen. Tyrkerne var reelt kun til stede i første periode, hvor de nogenlunde kunne følge Barca’s tempo, derefter stak catalonierene af og vandt kampen sikkert.

Joe Ingles blev kampens topscorer med 22 point, uden et eneste brændt skud fra gulvet. For Bešiktaš blev Gasper Vidmar topscorer med 18 point.

Zalgiris led deres første nederlag på hjemmebane da de reagerende mestre fra Olympiacos kom på besøg. 63-77 lød slutresultatet, og som sædvanlig var Vassilis Spanoulis en af kampens bedste med hans 16 point og 6 assist.

Olympiacos og Zalgiris har sammen med tyrkiske Anadolu Efes allerede kvalificeret sig til den næste fase af turneringen, mens Emporio Armani med nederlaget til Caja Laboral torsdag aften bragte deres egen billet til TOP 16 i fare. I næste runde har italieneren hjemmebane mod litauiske Zalgiris Kaunas, mens Caja Laboral gæster Anadolu Efes.

I gruppe A er tre hold videre i turneringen. Real Madrid, Panathinaikos og BC Khimki er alle videre. Fenerbahče havde muligheden for at sikre sig videre adgang i turneringen ved at besejre Real Madrid, men skuffede fælt i anden halvleg af kampen. Første halvleg spillede de flot basket, og kom da også til pause med en føring på tre point. Nikola Mirotic og co. skruede op for tempoet i anden halvleg og Fenerbahče blev besejret noget overbevisende med hele 77-61.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Marcus Slaughter der havde 12 point og 10 rebounds var sammen med topscorer Mirotic hjemmeholdets bedste. Mirotic havde 18 point. Fenerbahče’s topscorer blev kroatiske Bojan Bogdanovic der ligeledes havde 18 point på kontoen.

Øvrige resultater:

Gruppe A
Kimki – Cantu 77:53
Panathinaikos – Olimpija 80:72
Real Madrid – Fenerbahče 77-61
Stillingen: Real 6-2, Khimki 5-3, Panathinaikos 5-3, Fenerbahče 4-4, Olimpija 2-6, Cantu 2-6.

Gruppe B
Maccabi – Chalon 78:73
Alba – Prokom 67:64
Montepaschi – Unicaja 91-72
Stillingen: Unicaja 6-2, Maccabi 6-2, Montepaschi 5-3, Alba 4-4, Chalon 2-6, Prokom 1-7.

Gruppe C
Cedevita – Efes 73:81
Caja Laboral – Armani 64:62
Žalgiris – Olympiakos 63-77
Stillingen: Žalgiris 6-2, Olympiakos 6-2, Efes 5-3, Armani 3-5, Cedevita 2-6, Caja Laboral 2-6.

Gruppe D
Partizan mt:s – Lietuvos Rytas 75:74
Bamberg – CSKA 89:97
Bešiktaš – Barcelona 48-78
Stillingen: CSKA 7-1, Barcelona 7-0, Bešiktaš 4-3, Bamberg 2-6, Partizan 2-6, Lietuvos 1-7.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste - og afgørende - kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...

EuroLeague

Tirsdag starter Maria Jespersen og hendes nye arbejdsgiver, ACS Sepsi-SIC, på kvalifikationen til Euroleague, hvor en plads i det fineste selskab i europæisk basketball...