fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Barcelona beholder Svetislav Pesic som cheftræner

FC Barcelona har valgt at beholde Svetislav Pešić ved roret i den kommende sæson, efter at han bragte en pokaltitel til klubben i denne sæson.

FC Barcelona kunne her til aften officielt melde ud at man beholder den serbiske træner Svetislav Pešić, som har underskrevet med catalanerne for den kommende sæson.

Pešić overtog posten i den spanske storklub i februar måned, efter at Barcelona valgte at fyre Sito Alonso efter nogle knap så succesfulde resultater. Allerede i sin første måned vandt Pešić så den spanske pokalturnering, hvor man slog Real Madrid i finalen.

I kampen om det spanske mesterskab blev det til forskel for pokalturneringen ikke til hverken trofæ eller medaljer. Her røg Barcelona ud i semifinalen til Baskonia sammenlagt 3-1 i serien. Klubben har dog vurderet at serberen i øjeblikket er det bedste valg.

Opholdet i Barcelona er ikke Pešić’s første i den catalanske storklub. Tilbage i 2003 førte han nemlig klubben til klubbens første EuroLeague-titel, og året efter i 2004 vandt han det spanske mesterskab.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Real Madrids Facundo Campazzo er efter en række flotte præstationer i november blevet kåret som månedens spiller i Euroleague.

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede. 

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

EuroLeague

Virtus Segafredo Bolognas Toko Shengelia er blevet kåret som månedens spiller for oktober. Virtus Bologna vandt fire ud af fem kampe i den forgangne...

EuroLeague

Iffe Lundberg toppede scoringstavlen med 14 point, da Virtus Segafredo Bologna fredag aften udspillede AS Monaco med 59-83.

EuroLeague

Søndag aften var Iffe Lundberg tilbage i Virtus Bologna-uniformen efter måneders uvished om fremtiden, og danskeren leverede en imponerende præstation i sin comeback-kamp.

EuroLeague

Iffe Lundbergs transfersaga i Bologna har angiveligt taget en drejning, efter klubben har fået en ny cheftræner.