fbpx
Connect with us

Anadolu Efes Istanbul

Anadolu Efes er årets vinder af Euroleague – Shields tager bronze i danskerduel

Der var lagt op til et kæmpe brag imellem FC Barcelona og Anadolu Efes i finalen. Kampen endte (81-86) til Anadolu Efes fra Tyrkiet.

Begge stjernespækkede mandskaber har vist suveræn form i sæsonen, men det var dog tyrkerne som trak det længste strå med deres fantastiske duo i form af Shane Larkin og Vasilije Micic, sidstnævnte blev kåret som MVP of the season, han svigtede ikke i finalen med hele 25 point og beviste netop hvorfor det er ham som fortjener MVP prisen.

Anadolu Efes med Ergin Ataman som cheftræner vinder sæsonens Euroleague efter at have tabt finalen i 2019 mod CSKA Moskva. Giganterne fra Fenerbahce venter i den tyrkiske liga.

Barcelona med stjerner som Pau Gasol, Nikola Mirotic, Alex Abrines og Michael Jordans gudsøn Cory Higgins skal hjem og forsøge at vinde ACB hvor Joventut venter i kvartfinalen.

Milano – CSKA Moskva: 

Der var danskerduel i dag da Milano tog i mod CSKA Moskva i kampen om bronzemedaljen. Milan formåede at vinde kampen (83-73).

Sergio Rodriguez og Vladimir Micov førte an med 14 point hver hos Milano og Toko Shengelia var førermanden for russerne med 18 point, det var dog ikke nok til at vinde kampen og dermed slutter Shavon Shields og Milano som treer, de kan dermed fokusere på det italienske mesterskab, hvor Venezia venter i semifinalen.

Det samme gælder for CSKA som nu skal forsøge at vinde det russiske mesterskab hvor Unics Kazan venter i finalen.

Iffe Lundberg endte med 14 point og Shavon Shields med 11, sæsonen i Europa er ovre for vores to repræsentanter.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Yasin Gönen, 23 år fra Silkeborg. Læser dagligt til finansøkonom, men har en stor kærlighed for basketball 🏀 I min fritid er jeg ansat som skribent for Fullcourt og det er mig en stor ære.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Anadolu Efes Istanbul