Brandon Jennings tilbage på europæisk jord

Ti år efter sin første optræden på europæisk jord vender Brandon Jennings tilbage til det gamle kontinent.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Den amerikanske guard, og tidligere NBA-spillere Brandon Jennings er tilbage på europæisk jord i den kommende sæson.

Den 28-årige guard startede sin profesionelle karriere for italienske Lottomatica Roma tilbage i 2008 i en alder af 18 år, som han snittede 7.6 points, 1.6 assists og 1.2 steals for i EuroLeague.

Siden da har han været at finde i adskillige NBA klubber i form af Milwaukee Bucks, Detroit Pistons, Orlando Magic, New York Knicks, Washington Wizards, og har sågar også været nede og runde i D-League.

Han oplevede den største succes sammen med Milwaukee Bucks i årene 2009-2013, og i to ud af sine tre sæsoner med Detroit Pistons, inden han blev ramt af en række skader.

Efterfølgende gik det nemlig ned af bakke for den amerikanske guard. Sidste år startede han sæsonen i Kina for Shanxi, hvor han snittede 27.8 point, 6.8 assists, 5.1 rebounds og 2.7 steals, inden han returnerede til Milwaukee, hvor det blev til 5 point og 2.9 assists pr. kamp i 15 kampe.

I den kommende sæson vender Jennings tilbage til Europa, hvor det hele startede, men ikke den samme klub.

Valget er faldet på russiske Zenit St. Petersburg som har høje forventinger med deres deltagelse i EuroCuppen, og ikke mindst i den hjemlige turnering VTB-Ligaen, som kan give dem adgang til europas bedste klubturnering EuroLeague.

Se andre spændende artikler