fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroCup

Brandon Jennings tilbage på europæisk jord

Ti år efter sin første optræden på europæisk jord vender Brandon Jennings tilbage til det gamle kontinent.

Den amerikanske guard, og tidligere NBA-spillere Brandon Jennings er tilbage på europæisk jord i den kommende sæson.

Den 28-årige guard startede sin profesionelle karriere for italienske Lottomatica Roma tilbage i 2008 i en alder af 18 år, som han snittede 7.6 points, 1.6 assists og 1.2 steals for i EuroLeague.

Siden da har han været at finde i adskillige NBA klubber i form af Milwaukee Bucks, Detroit Pistons, Orlando Magic, New York Knicks, Washington Wizards, og har sågar også været nede og runde i D-League.

Han oplevede den største succes sammen med Milwaukee Bucks i årene 2009-2013, og i to ud af sine tre sæsoner med Detroit Pistons, inden han blev ramt af en række skader.

Efterfølgende gik det nemlig ned af bakke for den amerikanske guard. Sidste år startede han sæsonen i Kina for Shanxi, hvor han snittede 27.8 point, 6.8 assists, 5.1 rebounds og 2.7 steals, inden han returnerede til Milwaukee, hvor det blev til 5 point og 2.9 assists pr. kamp i 15 kampe.

I den kommende sæson vender Jennings tilbage til Europa, hvor det hele startede, men ikke den samme klub.

Valget er faldet på russiske Zenit St. Petersburg som har høje forventinger med deres deltagelse i EuroCuppen, og ikke mindst i den hjemlige turnering VTB-Ligaen, som kan give dem adgang til europas bedste klubturnering EuroLeague.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Så er der ny podcast fra Fulltalk, hvor vi drøfter Conference Finals i både øst og vest i NBA.

NBA

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet. Dermed er spekulationerne om, at parterne går hver til sit begyndt.

NBA

Orlando Magic vandt i nat draft-lotteriet, hvilket betyder, at de vælger først i draften til sommer.

NBA

I en uskøn kamp 7 tog Boston Celtics sejren over Milwaukee Bucks. Det var specielt 3-pointsskuddet, der blev afgørende for kampens udfald.

NBA

Når Boston Celtics og Milwaukee Bucks om lille times tid støder sammen i den afgørende kamp 7, bliver det formentlig med deltagelse af Robert...

Golden State Warriors

Golden State Warriors tog revanche for det ydmygende nederlag i kamp 5, og sejrede med cifrene 110-96. Klay Thompson og Stephen Curry stod tilsammen...