DBBF suspenderer turneringer

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Danmarks Basketball Forbund har i dag valgt at suspendere alle turneringer bortset fra Basketligaen og Dameligaen. Suspenderingen gælder indtil videre indtil d.22. marts. Suspenderingen sker selvfølgelig på baggrund af udbruddet af coronavirussen Covid-19.

DBBF skriver på deres hjemmeside: “I lyset af at flere og flere kommunale haller lukkes, at flere klubber har kontaktet DBBF med ønske om at suspendere træning og kamp, og at den første spiller på et basketballhold er testet positiv for Covid 19, har DBBFs bestyrelse besluttet at suspendere turneringen indtil foreløbigt til og med 22. marts.”

Basketligaen og Dameligaen kan selv vælge, hvad de vil gøre. Flere hold i Basketligaen har valgt at spille kampene uden tilskuere, det gælder blandt andet, når Horsens IC og Bakken Bears møder hinanden fredag og søndag.

Forbundet beder desuden klubberne i Danmark om at tage stilling til, hvorvidt træning er nødvendigt og forsvarligt. Covid-19 virussen har allerede været skyld i, at flere arrangementer er aflyst og sportsbegivenheder gennemført uden tilskuere. Golden State Warriors bliver det første NBA hold til at spille en kamp uden tilskuere, når de tager imod Brooklyn Nets imorgen aften.

 

 

Se andre spændende artikler